Fusilli-täysjyväpasta 500 g

6,20

 luomu tuote

Morellin pastatehtaan täysjyväfusilli on terveellinen ja herkullinen pasta, joka sopii erityisen hyvin maistuvien erilaisten kastikkeiden kanssa. Täysjyväfusilli imee itseensä hyvin kastiketta, minkä takia pastasta tulee entistäkin maistuvampaa. Se sopii hyvin ruokalajeihin, joissa pastan halutaan säilyttävän muotonsa. Kokeile esimerkiksi erilaisissa uunipastoissa! Keittoaika 8 minuuttia.

Fussilli fullkorn 500g

tuotetunnus (SKU) 2115 Osastot: , , Avainsana tuotteelle
Valmistaja:

Kuvaus

Antico Pastificio Morelli on perinteisen pastanvalmistuksen menetelmiä kunnioittava toscanalainen pastavalmistaja, joka perustettiin jo vuonna 1860. Sen täysjyväfusilli on aromikas ja terveellinen vaihtoehto monenlaiseen pastaruokaan. Morelli on tunnettu ensiluokkaisista pastoistaan, joissa käytettään hyväksi myös vehnänjyvän alkio.
Vehnänalkio on jyvän osa, jossa on säilyneenä vehnän parhaat vitamiinit sekä kasviproteiinit. Morellin käsityöperinteisiin nojaava jauhojen jauhamistapa säilöö monista muista valmistajista poiketen vehnänalkion, joka luo pastaan myös sen ainutlaatuisen maun. Valmistuksessa pastataikina puristetaan muotoonsa hitaasti ja kuivataan 36 tunnin aikana matalassa lämpötilassa, 45 tai 50 asteessa. Tämä säilyttää parhaiten pastan aromit ja ravintoarvot.

Aineosat:

Innehåll:

Mahdolliset allergeenit: durumvehnä

Ravintosisältö:
Energia:
Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisätiedot

Paino 500 g (gramma)
Alkuperämaa

Ruokavalio

luomu

EAN KOODI: 8009167402407
KPL LAATIKOSSA: 12
fussilli 500g

Fusilli-täysjyväpasta 500 g

6,20