Perinteistä torrone-nougat’ta voi nauttia nykyisin myös pehmeänä levitteenä. Italialaisen D. Barberin Torroncino-nougatlevite on valmistettu vain luonnollisista ainesosista säilöen torrone-nougat’n ihanan, tunnistettavan maun. Levitteenä sitä on myös helppo käyttää esimerkiksi leivonnassa!
Torroncino nougatlevite 100g
8,90
Torroncino nougat pasta
Kuvaus
D. Barberon Torroncino-nougatlevite valmistetaan pääasiassa aidoista Piemonten hasselpähkinöistä. Levitteessä ei käytetä lainkaan keinotekoisia ainesosia tai säilöntäaineita. Tuotteessa ei ole myöskään käytetty palmuöljyä.
Kokeile Torroncino-levitettä leivällä, keksin päällä, jäätelön kanssa tai vaikka panna cottassa!
Piemonten hasselpähkinä 63%, hunaja, sokeri, glukoosisiirappi, kananmunan valkuainen, vohveli (perunatärkkelys, vesi, oliiviöljy), Madagascarin vanilja
Piemontehasselnöt 63%, honung, socker, glukossirap, äggvita, våffla (potatisstärkelse, vatten, olivolja), Madagaskar vanilj
Lisätiedot
Paino | 100 g |
---|
Koko laatikko: 18
Energia: Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:
Arviot
hasselpähkinä, kanamunan valkuainen
Tuotearvioita ei vielä ole.