Vihreä kevätsalaatti

4:lle tarvitset

  • 1 rasia tulista silmusalaattia
  • 2 avokaadoa
  • 1 dl keltaisia kirsikkatomaatteja
  • 2 vartta kevätsipulia
  • 1 dl pinaatinlehtiä
  • 2 rkl suolattuja manteleita
  • Loraus Alziarin oliiviöljyä
  • Loraus Bonissiman tummaa balsamikokastiketta

Jaa silmusalaatti ja pinaatinlehdet lautasille.
Kuori ja siivuta avokaadot, halkaise kirsikkatomaatit, silppua kevätsipuli ja rouhi mantelit.
Lisää lautasille niin että päällimmäiseksi jää mantelirouhe.
Lorauta Alziarin oliiviöljyä ja Bonissiman balsamikokastiketta juuri ennen tarjoilua.
Nauti sellaisenaan vaikka iltapalana. Kylkeen voi aina vaikka paistaa kalafileen tai kesäkurpitsaa.

DeliDelin Laura on kokki ja intohimoinen reseptien kokeilija jo 20 vuotta.