Kieli
capirete sherryviinietikka 20v 375 ml

Sherryviinietikka 20v, Capirete 375 ml

Vähintään 20 vuotta tammitynnyreissä kypsennetty Capirete-sherryviinietikka on yksi arvostetuimpia sherryviinietikoita Euroopassa. Se on ensimaultaan makea, ja siitä on erotettavissa vaniljaisia, kuivatun hedelmän ja tammen aromeja.

Kokeile sherryviinietikkaa marinadeissa, salaatinkastikkeissa tai lämpimissä kastikkeissa. Se sopii myös täydellisesti viimeistelemään liha- ja kalaruokia.

capirete sherryviinietikka 4v 375 ml

Sherryviinietikka 4v, Capirete 375 ml

Capirete-sherryviinietikka on korkealaatuinen sherrystä valmistettu viinietikka Espanjan Andalusiasta. Sherryssä on käytetty Jerezin alueella kasvatettuja Palomino Fino -lajikkeen rypäleitä, ja etikkaa on kypsytetty vähintään neljän vuoden ajan vanhoissa amerikkalaisissa tammitynnyreissä.

Capriete-sherryviinietikalla on monitahoinen ja himan makea maku hapokkuuden lisäksi. Viinietikassa on myös häivähdys tammea, joka on syntynyt tynnyrikypsennyksen aikana. Sen samettinen koostumus tekee siitä täydellisen monien eri ruokien viimeistelyyn. Käytä sitä myös marinadeissa, salaatinkastikkeissa tai lämpimissä kastikkeissa. Lisäksi se on täydellinen tuomaan lisää makua paistetuille lihoille, kasviksille tai mereneläville.

seafood paella

Laura’s Seafood paella 4 hengelle

4:lle tarvitset, nopea tehdä Extra virgin oliiviöljyä ainakin 6 rkl 3 valkosipulin kynttä hienoksi viipaloituna 2 keskikokoista salottisipulia hienoksi pilkottuna Chorizo makkaraa 50-100g Lehtipersiljaa, varret ja lehdet Kuivaa [...]
paella

Paella

Teema Paella Paella pannu 30 cm 12,70 Tuote on valmistettu kylmälaminoidusta teräksestä ja päällystetty haponkestävällä emalipinnoitteella. Lisää ostoskoriin Paellariisi, maratelli-lajike 1 kg 4,85 Espanjalaisen Arroz Brazalin maratelli-riisilajike soveltuu [...]
paellapannuwebp

Paella pannu 30 cm

Tuote on valmistettu kylmälaminoidusta teräksestä ja päällystetty haponkestävällä emalipinnoitteella.

oro del deserto luomu extra virgin oliivioljy verde limited early harvest min jpg

1/10- extra virgin -oliiviöljy, early harvest, luomu, Oro del Desierto 500 ml

Espanjalaisen Oro del Desierton 1/10-luomuoliiviöljy on valmistajansa erikoiserä, jota on valmistettu vain 8 000 pulloa. Kyseessä on erityinen early harvest -öljy, jonka nimi kantaa early harvest -öljyille tyypillisiä numeroita.

Ensinnäkin oliivit ovat ensimmäisiä (1), joista puristetaan sadon ensimmäiset öljyt. Oliivit kerätään lokakuussa (10), jolloin suuri osa oliiveista on edelleen vihreitä. Toiseksi 1 litraan tätä premium-luokan oliiviöljyä tarvitaan 10 kiloa tuoreita oliiveja (1/10).

1/10-oliiviöljy on tuore, suodattamaton oliiviöljy, joka on herkkusuiden käytettävissä jo muutaman kuukauden kuluttua öljyn puristamisesta. Kun öljy kypsyy pullossaan, siitä tulee valmistajan muiden öljyjen kaltaista, jolloin sitä voi käyttää muiden öljyjen tapana.

1/10-öljyä kannattaa käyttää ainoastaan huoneenlämpöisenä esimerkiksi annoksien ja salaattien viimeistelyyn tai leivän kanssa dipattavaksi. Sen early harvest -ominaisuudet säilyvät 6–8 kuukautta, mutta öljyä voi käyttää vielä 18–24 kuukautta valmistuksesta.

ap200 min jpg

Nougat ja minicalisson pussi 200g

Provencen valikoima koostuu pehmeästä ja kovasta Montélimar-nougasta, Provencen tumma nougasta ja Aix en Provencen minicalissoneista.

mn7 jpg

Nougat-lahjarasia, ”Route National 7” 140 g

Suprem’Nougat’n peltinen ”Route National 7” -teeman mukaan koristeltu lahjarasia pitää sisällään Montélimar-nougat-paloja. Nougat on valmistettu vain luonnollisista raaka-aineista, ja se sisältää jopa 30 % manteleita ja 25 % hurmaavaa laventelihunajaa.

ruusunmarjahillo 110g min

Ruusunmarjahillo 110g

Italialainen ruusunmarjahillo on täydellinen kumppani monelle eri juustolle. Se valmistetaan vain aidoista ruusunmarjoista ja ruokosokerista, jolloin saadaan täysin luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu hillo piemontelaiseen tapaan. Sataan grammaan hilloa tarvitaan 170 g ruusunmarjaa, jotka keitetään herkulliseksi hilloksi.

Ruusunmarjahillo sopii erityisesti pecorinon, lehmänmaitojuustojen, parmesaanin tai sinihomejuustojen kanssa. Kokeile myös voidellun vaalean leivän päällä!