La Maison Alziarin vadelmaviinietikka on raikas ja hedelmäinen maustaja lihalle, maksalle ja siipikarjalle. Kokeile sitä myös yhdessä hasselpähkinä-, saksanpähkinä-, pistaasipähkinä- tai manteliöljyjen kanssa ja saat luotua tyrmäävän hyviä makuyhdistelmiä!
Ranskalaisen Lucien Georgelinin aprikoosihillo on herkullisen hedelmäinen hillo, joka on valmistettu vain luonnollisista raaka-aineista. Se sisältää 55 % auringon alla kasvaneita aprikooseja, jotka on keitetty ruokosokerin, pektiinin ja sitruunamehun kanssa herkulliseksi hilloksi. Kokeile niin juustojen, jäätelön, pannukakun, ohukaisten kuin croissantin kanssa.
Ranskalaisista Marmande-tomaateista tehty ketsuppi on valmis käytettäväksi sellaisenaan. Kokeile sitä ruoilla, joiden kanssa sinulla on yleensä tapana käyttää ketsuppia ja ylläty herkullisesta mausta!
Ketsuppi sisältää yli 90 % Marmande-tomaattia, jotka on viljelty perinteiseen tapaan pelloilla auringon alla. Ne ovat luonnostaan suuria ja mehukkaita sekä maultaan makeita.
Ranskalaisen keittiön yksi tunnetuimmista klassikoista on voilla pyöristetty ja sitruunalla maustettu hollandaise-kastike. Kun haluat varmistua hollandaisesi onnistumisesta, hanki Maison Potier’n valmiit hollaindaise-kastikeannospussit. Kastike on valmistettu vain parhaista ja aidoista raaka-aineista perinteistä reseptiä kunnioittaen. Nopeimmillaan saat kastikkeen valmiiksi vain 10 sekunnissa mikroaaltouunissa lämmittämällä. Kätevät annospussit pitävät kastikkeen aina tuoreena ja pitävät hävikin minimissään. Kokeile niin parsan, kalojen kuin siipikarjan kanssa!
Aina ei jaksa ja tarvitse keittää herkullisia kastikkeita alusta loppuun. Maison Potier’n valmiilla punaviinikastikkeella kruunaat aterian nopeimmillaan vain 10 sekunnissa! Salottisipulilla maustetun punaviinikastikkeen voi lämmittää helpoimmillaan mikroaaltouunissa. Kätevät yksittäispakkaukset pitävät kastikkeen tuoreena, ja kastikkeen määrän saa myös optimoitua aina täydellisesti ruokailijoiden lukumäärän mukaan ilman hävikkiä.
Ranskalaisen La Pateliéren sitruunakakkumixillä valmistat herkullisen sitruunakakun pienellä vaivalla ja nopeasti. Lisää vain kananmunat ja voi. Tämän jälkeen paista kakku uunissa, ja voilà!
Kakkuseos on valmistettu vain puhtaista luomuainesosista, ja se on luontaisesti gluteeniton.
Ranskalaisen La Pateliéren suklaakakkumixillä valmistat suussa sulavan ja kuohkean suklaakakun pienellä vaivalla ja nopeasti. Lisää vain kananmunat ja voi. Tämän jälkeen paista kakku uunissa, ja voilà!
Kakkuseos on valmistettu vain puhtaista luomuainesosista.
Nyt voit valmistaa aidot ranskalaiset crème brûlée -paahtovanukkaat vain pienellä vaivalla. Ranskalainen La Pateliére on tehnyt sinulle valmiiksi luomuainesosista valmistetun seoksen, johon tarvitsee enää lisätä täysmaito ja kerma, keittää hetken aikaa ja antaa tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan. Tämä herkku on myös luontaisesti gluteeniton.
Ranskalaiset mansikanmakuiset minimarengit ovat saaneet makunsa vain ja ainoastaan aidosta mansikasta, jota on käytetty marengeissa jopa 10 %. Minimarengit ovat juuri sopivan kokoisia suupaloja kahvipöytään sellaisenaan herkutteluun tai osaksi jälkiruokia.
Kun haluat ruokapöytääsi tuulahduksen Lounais-Ranskan maaseudulta, valitse tarjottavaksi Lucien Georgelinin maalaispatee. Porsaan- ja ankanlihasta valmistettu patee sisältää vain luonnollisia ainesosia ilman keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita.
Persikka-omenasose on terveellinen ja herkullinen välipala tai jälkiruoka mihin hetkeen vain päivässä. Se on herkullisen sileää ja samettista. Lisäksi soseessa on käytetty väin luonnollisia raaka-aineita, ja se on täyttä hedelmää. Saat parhaan makunautinnon, kun otat soseen suoraan jääkaapista ennen avaamista.
Ranskalainen luomu-omenasosejälkiruoka on valmistettu vanhasta, perinteisestä omenalajikkeesta, ja se on täynnä herkullisia, aitoja omenan aromeja. Tässä on täydellinen jälkiruoka tai välipala terveellisiä vaihtoehtoja arvostavalle. Sose on samettisen sileää ja valmistettu vain luonnollisista raaka-aineista. Saat parhaan makunautinnon, kun otat omenasoseen suoraan jääkaapista ennen avaamista.
Chili con carnen klassinen resepti on nyt saatavilla Mon Plat du Jour -versiona: meidän valikoimamme luomuruokia, jotka ovat yksittäisannoksia ja valmiina syötäväksi 2 minuutissa. Tässä texmex-keittiön tunnetussa reseptissä on pehmeitä punaisia papuja, jotka on kypsennetty pienten vihannesten kanssa ja yhdistetty huolella valittuun naudanlihaan.
Pikkuherneiden ja nuorten luomuporkkanoiden klassinen yhdistelmä, huolellisesti pakattuna jokaiseen purkkiin. Ne on viljelty Ranskassa ja poimittu kypsinä. Valitsemme pikkuherneet huolella hyvän laadun ja maun vuoksi. Yhdessä nuorten porkkanoiden ja pienen sipuli- ja salottisipulilisän kanssa ne säilötään lasipurkkeihin tehtaallamme Pyrénées-Orientalesissa.