Ranskalaisen Mazet’n vadelma-ruusuhillo on herkullinen ja herkkäarominen hillo käytettäväksi monessa. Se sisältää jopa 59 % vadelmaa ja häivähdyksen bourbonruusu-uutetta, joka antaa hillolle sen ominaisen hienostuneen aromin. Kokeile esim. ohukaisilla, pannukakun kanssa tai paahtoleivän päällä.
Ranskalaisen Mazet’n ruusulla maustettu tumma suklaa on kuin taideteos, jossa yhdistyvät herkullinen tumma suklaa ja herkät kuivatut ruusunlehdet. Tässä todella yhdistyvät perinteiset lahjat, ruusukimppu ja suklaarasia, omaperäisellä tavalla!
Suklaa sisältää 67 % korkealaatuista ghanalaista ja madagaskarilaista kaakaota sekä vain aitoa kaakaovoita. Ilahduta itseäsi tai läheistäsi ruususuklaalla!
Ranskalaisen Mazet’n pääsiäismuna pitää sisällään herkullisia, perinteisiä praliineja eli karamellisoituja manteleita. Ne on valmistettu uudella reseptillä, joka tekee niistä entistäkin suussa sulavampia mutta niihin on käytetty vähemmän sokeria. Kaunis metallinen pääsiäismuna on koristeltu Art Nouveau -henkisesti.
Ranskalaisen Mazet’n perinteisten praliinien eli karamellisoitujen mantelien resepti on uudistettu. Uudet praliinit ovat entistäkin suussa sulavampia ja sisältävät vähemmän sokeria. Koristeellinen rasia on suunniteltu Art Nouveau -tyyliin, ja se onkin kaunis lisä pääsiäispöytään.
Ranskalaisen Mazet’n suklaalla päällystetyt praliinit ovat hurmaava pääsiäisherkku. Rapeita karamellisoituja manteleita ympäröi valko-, maito- tai tummasuklainen kuori. Koristeellinen rasia on suunniteltu Art Nouveau -tyyliin, ja se onkin kaunis lisä pääsiäispöytään. Näitä on vaikea vastustaa!
Ranskalainen animaatiohahmo T’Choupi on antanut innoitusta tälle hurmaavalle pääsiäismunalle, joka pitää sisällään yllätyksen: Pääsiäismuna on itsessään metallinen kotelo, joka kätkee sisäänsä maitosuklaisia T’Choupi-hahmoja. Kun haluat ilahduttaa lasta tai lapsenmielistä suklaisella pääsiäisyllätyksellä, tässä on siihen oikea herkku.
Ranskalaisen keittiön yksi tunnetuimmista klassikoista on voilla pyöristetty ja sitruunalla maustettu hollandaise-kastike. Kun haluat varmistua hollandaisesi onnistumisesta, hanki Maison Potier’n valmiit hollaindaise-kastikeannospussit. Kastike on valmistettu vain parhaista ja aidoista raaka-aineista perinteistä reseptiä kunnioittaen. Nopeimmillaan saat kastikkeen valmiiksi vain 10 sekunnissa mikroaaltouunissa lämmittämällä. Kätevät annospussit pitävät kastikkeen aina tuoreena ja pitävät hävikin minimissään. Kokeile niin parsan, kalojen kuin siipikarjan kanssa!
Aina ei jaksa ja tarvitse keittää herkullisia kastikkeita alusta loppuun. Maison Potier’n valmiilla punaviinikastikkeella kruunaat aterian nopeimmillaan vain 10 sekunnissa! Salottisipulilla maustetun punaviinikastikkeen voi lämmittää helpoimmillaan mikroaaltouunissa. Kätevät yksittäispakkaukset pitävät kastikkeen tuoreena, ja kastikkeen määrän saa myös optimoitua aina täydellisesti ruokailijoiden lukumäärän mukaan ilman hävikkiä.