Suprem’Nougat’n peltinen ”Route National 7” -teeman mukaan koristeltu lahjarasia pitää sisällään Montélimar-nougat-paloja. Nougat on valmistettu vain luonnollisista raaka-aineista, ja se sisältää jopa 30 % manteleita ja 25 % hurmaavaa laventelihunajaa.
Espanjalaisen Oro del Desierton 1/10-luomuoliiviöljy on valmistajansa erikoiserä, jota on valmistettu vain 8 000 pulloa. Kyseessä on erityinen early harvest -öljy, jonka nimi kantaa early harvest -öljyille tyypillisiä numeroita.
Ensinnäkin oliivit ovat ensimmäisiä (1), joista puristetaan sadon ensimmäiset öljyt. Oliivit kerätään lokakuussa (10), jolloin suuri osa oliiveista on edelleen vihreitä. Toiseksi 1 litraan tätä premium-luokan oliiviöljyä tarvitaan 10 kiloa tuoreita oliiveja (1/10).
1/10-oliiviöljy on tuore, suodattamaton oliiviöljy, joka on herkkusuiden käytettävissä jo muutaman kuukauden kuluttua öljyn puristamisesta. Kun öljy kypsyy pullossaan, siitä tulee valmistajan muiden öljyjen kaltaista, jolloin sitä voi käyttää muiden öljyjen tapana.
1/10-öljyä kannattaa käyttää ainoastaan huoneenlämpöisenä esimerkiksi annoksien ja salaattien viimeistelyyn tai leivän kanssa dipattavaksi. Sen early harvest -ominaisuudet säilyvät 6–8 kuukautta, mutta öljyä voi käyttää vielä 18–24 kuukautta valmistuksesta.
Ranskalaisen Mazet’n vadelma-ruusuhillo on herkullinen ja herkkäarominen hillo käytettäväksi monessa. Se sisältää jopa 59 % vadelmaa ja häivähdyksen bourbonruusu-uutetta, joka antaa hillolle sen ominaisen hienostuneen aromin. Kokeile esim. ohukaisilla, pannukakun kanssa tai paahtoleivän päällä.
Ranskalaisen Mazet’n ruusulla maustettu tumma suklaa on kuin taideteos, jossa yhdistyvät herkullinen tumma suklaa ja herkät kuivatut ruusunlehdet. Tässä todella yhdistyvät perinteiset lahjat, ruusukimppu ja suklaarasia, omaperäisellä tavalla!
Suklaa sisältää 67 % korkealaatuista ghanalaista ja madagaskarilaista kaakaota sekä vain aitoa kaakaovoita. Ilahduta itseäsi tai läheistäsi ruususuklaalla!
Luksusten luksusta on tryffelillä ja merisuolalla maustetut, käsin valmistetut italialaisen Foxin perunalastut. Lastuissa käytetään vain luonnollisia ja aitoja raaka-aineitä ilman keinotekoisia aromeja tai lisäaineita. Valmistus käsityönä ja perinteisellä reseptillä jättää perunalastut myös vastustamattoman paksuiksi ja aromikkaiksi.
Kun haluat aitoja, artesaaniperunalastuja, italialaisen Foxin merisuolalla maustetut perunalastut ovat varmasti mieleesi! Käsityönä valmistettavat premium-perunalastut valmistetaan vain parhaista raaka-aineista ilman mitään keinotekoisia aineita. Lisäksi perinteinen valmistustapa jättää ne herkullisen paksuiksi, jolloin lastuihin syntyy niiden täydellinen maku ja suutuntuma.
Balsamicon kevyt kirpeys ja makeus yhdistettynä perunalastujen suolaisuuteen luo tämän vastustamattoman yhdistelmän. Italialaisen Foxin perunalastut ovat todellisia premium-perunalastuja, jotka on valmistettu perinteisellä valmistustavalla käsin ja vain luonnollisista raaka-aineista. Näillä perunalastuilla teet arjestakin hieman juhlavampaa!
Ranskalaisen Lucien Georgelinin aprikoosihillo on herkullisen hedelmäinen hillo, joka on valmistettu vain luonnollisista raaka-aineista. Se sisältää 55 % auringon alla kasvaneita aprikooseja, jotka on keitetty ruokosokerin, pektiinin ja sitruunamehun kanssa herkulliseksi hilloksi. Kokeile niin juustojen, jäätelön, pannukakun, ohukaisten kuin croissantin kanssa.
Acanto Ecológico on hyvin korkealaatuinen extra virgin Acanto Ecológico -oliiviöljy, joka on valmistettu 100-prosenttisesti luonnonmukaisesti viljellyistä Picual-lajikkeen oliiveista. Öljyn intensiivisessä maussa on hedelmäistä vehreyttä yhdistettynä häivähdyksiin yrttisistä, ruohomaisista, tomaatinlehtisistä, kiivin ja vihreän omenan aromeista. Öljyn suutuntumassa on katkeruutta ja pippurisuutta, jotka yhdistyvät öljyn aromeihin. Tämä oliiviöljy on lisäksi täynnä terveellisiä ominaisuuksia, kuten antioksidantteja ja tyydyttymättömiä rasvahappoja, jotka edistävät hyvinvointiasi.