9223372036854775807 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
  • hanhenrasva 320g min
    6,50

    Hanhenrasvalla voit maustaa perinteiset paistetut perunat ainutlaatuisella tavalla. Se on myös tarvittava ainesosa perinteisiin sarlandaisittain valmistettaviin perunoihin, ”pommes de terre sarlandaises”.

  • hanhenmaksa kokonainen 125g
    33,30

    Moneen kertaan palkittu Oie du Périgordin kokonainen hanhenmaksa on foie gras -tuotteiden hienointa, mitä on. Kokonainen hanhenmaksa on peräisin aina samasta hanhesta ja käsitelty ainoastaan leikkaamalla ja kypsentämällä purkissaan paineastiassa. Kokonaista hanhenmaksaa leikatessa voi huomata sen hienostuneen, norsunluisen ja hieman vaaleanpunaisen värin. Sen maku on pehmeä sekä hienostunut. Kokonainen hanhenmaksa ainoastaan paranee ajan kuluessa!

  • la guinette kirsikat tummasuklaassa
    19,50

    vain nouto

    Mademoiselle de Margaux on tunnetun Bordeaux-viinin valmistajan, Château de Margaux’n, naapurissa sijaitseva suklaavalmistaja. Mademoiselle de Margaux’n yksi klassikoista on armanjakissa säilötyt ja tummaan suklaaseen kastetut Guinette-kirsikat. Tarkkaan valikoidun armanjakin, raikkaiden kirsikoiden ja laadukkaan tumman suklaan yhdistelmä takaa tälle herkulle upean makuyhdistelmän ja suussa sulavan rakenteen, joka kelpaa vaativimmillekin herkkusuille.

  • 5,40

    Un des grands classiques de la Conserverie la belle-iloise!

    Yksi la belle-iloisen perinteisistä klassikoista on bretagnelainen kalakeitto. Keittoa täydennetään perinteisesti nokareella rouillea, muutamilla krutongeilla ja ripauksella juustoraastetta. Bon appétit!

  • 3,90

    Un des grands classiques de la Conserverie la belle-iloise!

    Viskillä maustettu sardiinitahna, ”Crème de sardine au Whisky”, on yksi valmistajansa suurimmista klassikoista ja ensimmäisistä kalalevitteistä jo vuodelta 1968. Aavistus viskiä tuo kalan omat aromit hienosti esiin ja tuo tahnalle karaktääriä. Kokeile leivällä, voileipäkeksillä tai vaikka patongin täytteenä!

  • 3,90

    Aromaattinen ja sametinpehmeä tonnikalamousse

    Basilikalla maustettu tonnikalamousse on suutuntumaltaan sametinpehmeä ja maultaan ihanan aromaattinen. Valmis tonnikalamousse sopii niin suolaisiin suupaloihin kuin esimerkiksi patongin täytteeksi!

  • 3,90

    Juhlan tuntua arkeen hummerimoussella!

    Hienostunut hummerimousse häivähdyksellä konjakkia tuo helposti luksusta arkipäiväänkin. Kevyen kevyt koostumus suorastaan sulaa suussa. Kokeile sellaisenaan voileipäkeksillä, grissinien kanssa tai esimerkiksi blinillä!

  • tonnikala oliivi kapris
    3,90

    Maukas ja sellaisenaan valmis suolainen suupala

    Oliivilla ja kapriksella maustettu tonnikalatahna on herkullinen valmistahna esimerkiksi leivän päällä syötynä tai perunoiden kanssa. Provencen yrtit ja oliiviöljy luovat tahnaan välimerellisen makumaailman. Kokeile myös vaikka pastan kanssa!

  • kastanjalevite 1kg
    9,50

    Kastanjalevite eli kastanjatahna on suosittu lisuke niin aamiaisella kuin iltapäivän välipalahetkellä Ranskassa. Clément Faugier’n kastanjalevitteen resepti ei ole muuttunut vuosisatojenkaan saatossa, ja sen valmistuksessa käytetään vain luonnollisia ainesosia. Kokeile tätä herkullista makeaa levitettä suoraan sellaisenaan esimerkiksi leivällä, hedelmän kanssa tai rahkassa tai leivonnassa. Kilon pakkaus riittää pidemmäksikin aikaa tai isommalle porukalle!

  • luomu maissipasta
    6,20

    Toscanalaisen Morellin pastatehtaan maissipasta on luonnostaan gluteenitonta linguine-pastaa. Pastassa käytetty maissi on lisäksi puhdasta luomutuotantoa. Keittoaika 7–9 minuuttia.

  • viinirypaleensiemenoljy min
    7,90

    Viinirypäleensiemenöljy kestää hyvin korkeita lämpötiloja, joten se on mitä parhain öljy paistamiseen. Ranskalaisen Huilerie Cauvinin viinirypäleensiemenöljy sisältää paljon hyviä rasvahappoja, ja siksi se on luonnollinen osa terveellistä ruokavaliota.

  • 25,90

    Runsaiden makujen välimerelliseen keittiöön sopii täydellisesti Huilerie Cauvinin Délicate-luomuoliiviöljy. Se maistuu loistavasti paahdetun leivän päällä, vinegreteissä sekä salaateissa. Se soveltuu hyvin myös paistamiseen ja friteeraukseen.

  • savustettu paprikajauhe sweet min
    3,95

    La Chinatan savustettu paprikajauhe ”dulce” on täynnä Espanjan auringon kypsyttämien paprikoiden aromeja. Kyseessä on paikallinen Pimentón de La Vera -sekoitus, ja tuotteella on sen alkuperän todistava sertifikaatti. Pimentón de la Vera -paprikajauhetta on kolmea eri varianttia: picante, dulce ja agridulce eli tulinen, makea ja happaman makea. Tyylikästä ja pirteän punaista peltipurkkia on helppo käyttää, ja sen jättää mielellään koristamaan keittiön maustehyllyä.

  • 3 eri hyytelo juustolle lahjapakkaus min
    19,00

    Täydellinen lahja juustojen ystävälle tai juustomaisteluillan tuliaisiksi on DeliDelin kolmen eri hyytelön lahjapakkaus. Hyytelöt sopivat erityisen hyvin tietyille juustoille, ja niillä juustoista löytää uusia ennenkokemattomia maku-ulottuvuuksia. Hyytelöt on valmistettu vain luonnollisista raaka-aineista ilman keinotekoisia aineita. Pakkauksen hyytelöt ovat:
    Siideri-, omena- & calvadoshyytelö camambert- / Pont l’Evéque -juustolle
    Valkoviini- & päärynähyytelö roquefort-/sinihomejuustolle
    Viikuna- & saksanpähkinähillo.

  • Valkoinen Germon tonnikala–tonnikalan kuningas g
    9,45

    Valkotonnikala – tonnikalojen kuningas

    Kun haluat olla varma, että syöt varmasti laadukasta tonnikalaa ja ylipäätään aitoa tonnikalaa, kannattaa valita la belle-iloisen valkotonnikala oliiviöljyssä. Valkotonnikala on tonnikaloista arvostetuin sen hienostuneen maun sekä kiinteän ja hienojakoisen koostumuksensa ansiosta. Kokeile itse!

  • alziari ekstra neitsytoliivioljy prestige 500ml min
    18,90

    La Maison Alziarin huippulaadukas Cuvée Prestige -ekstraneitsytoliiviöljy on Euroopan parhailta alueilta kerätyistä oliiveista kylmäpuristettu ”grand cru” -oliiviöljy. Eri lajikkeiden oliivit kerätään varmasti kypsinä, mikä luo öljylle sen ainutlaatuisen hedelmäisen maun. Öljyn hienot ja pehmeät aromit sopivat maustamaan niin salaatit kuin kypsennetyt ruoat.