Un des grands classiques de la Conserverie la belle-iloise!
Viskillä maustettu sardiinitahna, ”Crème de sardine au Whisky”, on yksi valmistajansa suurimmista klassikoista ja ensimmäisistä kalalevitteistä jo vuodelta 1968. Aavistus viskiä tuo kalan omat aromit hienosti esiin ja tuo tahnalle karaktääriä. Kokeile leivällä, voileipäkeksillä tai vaikka patongin täytteenä!
Basilikalla maustettu tonnikalamousse on suutuntumaltaan sametinpehmeä ja maultaan ihanan aromaattinen. Valmis tonnikalamousse sopii niin suolaisiin suupaloihin kuin esimerkiksi patongin täytteeksi!
Hienostunut hummerimousse häivähdyksellä konjakkia tuo helposti luksusta arkipäiväänkin. Kevyen kevyt koostumus suorastaan sulaa suussa. Kokeile sellaisenaan voileipäkeksillä, grissinien kanssa tai esimerkiksi blinillä!
Oliivilla ja kapriksella maustettu tonnikalatahna on herkullinen valmistahna esimerkiksi leivän päällä syötynä tai perunoiden kanssa. Provencen yrtit ja oliiviöljy luovat tahnaan välimerellisen makumaailman. Kokeile myös vaikka pastan kanssa!
Viinirypäleensiemenöljy kestää hyvin korkeita lämpötiloja, joten se on mitä parhain öljy paistamiseen. Ranskalaisen Huilerie Cauvinin viinirypäleensiemenöljy sisältää paljon hyviä rasvahappoja, ja siksi se on luonnollinen osa terveellistä ruokavaliota.
DeliDelin säilötyt ankankoivet ovat pala luksusta ruokapöytään niin arkeen kuin juhlaan. Tästä saat taatusti herkullisen ruokapöydän kruunun suuremmallekin seurueelle suoraan kotiin kuljetettuna. DeliDelin periranskalaiset säilötyt ankankoivet ovat pala luksusta ruokapöytään, niin arkeen kuin juhlaan. Ankat saavat elää ulkona, ja niitä ruokitaan vain GMO-vapailla maissinjyvillä ilman antibiootteja. Tämäntyyppinen kasvatus on käytössä vain alle 5 %:ssa ranskalaisesta tuotannosta.
La Chinatan savustettu paprikajauhe ”dulce” on täynnä Espanjan auringon kypsyttämien paprikoiden aromeja. Kyseessä on paikallinen Pimentón de La Vera -sekoitus, ja tuotteella on sen alkuperän todistava sertifikaatti. Pimentón de la Vera -paprikajauhetta on kolmea eri varianttia: picante, dulce ja agridulce eli tulinen, makea ja happaman makea. Tyylikästä ja pirteän punaista peltipurkkia on helppo käyttää, ja sen jättää mielellään koristamaan keittiön maustehyllyä.
Kun haluat olla varma, että syöt varmasti laadukasta tonnikalaa ja ylipäätään aitoa tonnikalaa, kannattaa valita la belle-iloisen valkotonnikala oliiviöljyssä. Valkotonnikala on tonnikaloista arvostetuin sen hienostuneen maun sekä kiinteän ja hienojakoisen koostumuksensa ansiosta. Kokeile itse!
La Maison Alziarin huippulaadukas Cuvée Prestige -ekstraneitsytoliiviöljy on Euroopan parhailta alueilta kerätyistä oliiveista kylmäpuristettu ”grand cru” -oliiviöljy. Eri lajikkeiden oliivit kerätään varmasti kypsinä, mikä luo öljylle sen ainutlaatuisen hedelmäisen maun. Öljyn hienot ja pehmeät aromit sopivat maustamaan niin salaatit kuin kypsennetyt ruoat.
Lucien Georgelinin kirsikkahilloke on täynnä täyteläistä kirsikan makua ja sisältääkin aitoa kirsikkaa jopa 65 %. Kokeile kirsikkahilloketta niin juustojen kanssa, leivällä kuin jälkiruoissa. Tämä kirsikkahilloke ei sisällä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja, joten voit nautiskella sitä hyvällä omatunnolla!
Aito ranskalainen viikunahilloke on täydellinen kumppani juustolautaselle. Kokeile viikunahilloketta myös erilaisten lihojen kanssa. Lucien Georgelinin viikunahilloke ei sisällä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja. Nauti täyteläisestä ja aidosta viikunan mausta!
Suolankukka on todellinen gourmet-sormisuola, joka kerätään herkässä keruuprosessissa suola-altaan pinnalta. Kuivauksen jälkeen suolankukkaa ei enää käsitellä mitenkään. Guéranden alueella tuotettu suolankukkaa, ”fleur de sel de Guérande” pidetään maailman arvostetuimpana suolankukkana. Sen erityinen maku ja rakenne tuovat parhaat puolet esiin kaikista ruoista. Se on myös ihanteellinen viimeinen ripaus liharuuan, salaatin tai esimerkiksi hanhenmaksan kruunaamiseksi.
Le Paludier de Guéranden karkea, puhdistamaton harmaa merisuola, ”sel de Guérande” on valmistettu Guéranden kylästä kerätystä Atlantin merisuolasta. Luonnollisesti harmaa ja lisäaineeton merisuola täyttää paikallisille tuotteille myönnettävän IGP-sertifioinnin vaatimukset. Kokeile sitä esimerkiksi graavauksessa tai vihannesten keittovedessä!
Italian ehkä tunnetuin pastalaji eli spagetti maistuu kaikille vauvasta vaariin. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa aidon italialaisen spagettinsa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 8 minuuttia.
Olives Arnaud’n timjamilla maustetut kivettömät tummat oliivit on säilötty auringonkukkaöljyyn ja maustettu timjamilla. Ne ovat vähäsuolaisia ja sopivat moneen aina ruoanlaistosta sellaisenaan naposteltaviksi.
DeliDelin siideri-, omena- & calvadoshyytelö tuo juustolautasellesi aromikkaan tuulahduksen Normandian omenatarhoilta. Hyytelö valmistetaan puhtaista raaka-aineista ilman turhia lisä- ja säilöntäaineita. Se on erityisen täydellinen kumppani camembert-, pont l’Evêque- ja livarot-juustoille. Kokeile ja ihastu!
Täydelliseen suolaisen ja makean yhdistelmään tarvitset DeliDelin valkoviini- & päärynähyytelön sekä sinihomejuustoa. Valkoviinipohjaiset hyytelöt sopivat erityisen hyvin sinihomejuuston kanssa, kuten myös päärynä. Hyytelössä on siis kaikki täydellisyyden ainekset! Kokeile roquefort- tai muiden sinihomejuustojen kanssa.
Provencelaisen Olives Arnaud’n timjamilla maustetut kivettömät tummat oliivit on valmistettu kreikkalaiseen tapaan. Auringonkukkaöljyyn säilötyt ja timjamilla maustetut tummat oliivit on valmistettu vain parhaimmista oliiveista ja luonnollisista raaka-aineista, minkä kyllä huomaa maussa!
Olives Arnaud’n musta tapenade on perinteiseen provencelaiseen tapaan valmistettu korkealaatuinen tapenade mustista oliiveista. Tuotteessa on käytetty vain parhaita ja puhtaita raaka-aineita. Tilaa tästä herkullinen lisuke erilaisille ruoille tai maukas täyte erilaisille suolaisille suupaloille!
Ihastu kreolilaisen keittiön innoittaman reseptin mukaan valmistettuihin sardiineihin!
La belle-iloisen maustetut sardiinit oliiviöljyssä ovat saaneet inspiraation kreolilaisesta mausteisesta keittiöstä. Lämmin ja autenttinen makuyhdistelmä vain paranee ajan kanssa säilöttynä. Kokeile vaikka alkupaloissa, tabbouleh-salaatissa tai suolaisessa piiraassa!