DeliDelin kauppa
9223372036854775807 -tuotteet
-
4,80Arvostelu tuotteesta: 4.00 / 5
Lucien Georgelinin appelsiini-greippi-sitruunahillo on raikas tuulahdus aurinkoisesta Lounais-Ranskasta. Kirpeiden sitrushedelmien aromit pehmenevät makean omenan kanssa ja muodostavat harmonisen makuyhdistelmän. Laadukas ja perinteisellä reseptillä valmistettu luomuhillo ei tarvitse lisäksi mitään keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita!
-
4,80
Lucien Georgelinin luomuaprikoosihillo tuo mieleen Lounais-Ranskan aurinkoiset aprikoositarhat. Hillo on täynnä aitoa aprikoosia, ja turhia säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja ei tarvita. Perinteinen valmistustapa luo hilloon sen ihanan maun ja koostumuksen. Löydä tästä itsellesi uusi suosikkihillosi!
-
4,80
Williams-päärynöistä valmistettu ja vaniljalla maustettu Lucien Georgelinin päärynähillo on korkealaatuinen luomuhillo vaativillekin herkkusuille. Se valmistetaan vain parhaimmista ja puhtaista raaka-aineista ilman keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita. Tästä pitävät kaikki vauvasta vaariin!
-
5,90
Un des grands classiques de la Conserverie la belle-iloise!
La belle-iloisen yksi suurista klassikoista on sardiinit oliiviöljyssä. Ensiluokkainen ekstra-neitsytoliiviöljy korostaa kalan omaa makua ja saa sardiinien parhaat aromit esiin. Kokeile vaikka salaatissa, suolaisessa piiraassa tai pitsan päällä!
-
6,90
Trofie-pasta on alun perin kotoisin Pohjois-Italiasta Liguriasta. Sen lyhyt ja kierteinen muoto tekevät siitä täydellisen pastan erilaisille runsaille kastikkeille. Morellin pastatehtaan trofie-pasta valmistetaan laadukkaasta durumvehnäjauhosta, jossa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 15–16 minuuttia
-
7,50
La Maison Godardin ankanmaksa-bloc on valmistettu aidosta ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Ankanmaksa-bloc on valmistettu yleensä tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”. Tuotteessa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.
-
33,30Arvostelu tuotteesta: 4.50 / 5
Moneen kertaan palkittu Oie du Périgordin kokonainen hanhenmaksa on foie gras -tuotteiden hienointa, mitä on. Kokonainen hanhenmaksa on peräisin aina samasta hanhesta ja käsitelty ainoastaan leikkaamalla ja kypsentämällä purkissaan paineastiassa. Kokonaista hanhenmaksaa leikatessa voi huomata sen hienostuneen, norsunluisen ja hieman vaaleanpunaisen värin. Sen maku on pehmeä sekä hienostunut. Kokonainen hanhenmaksa ainoastaan paranee ajan kuluessa!
-
3,90Arvostelu tuotteesta: 4.00 / 5
Un des grands classiques de la Conserverie la belle-iloise!
Viskillä maustettu sardiinitahna, ”Crème de sardine au Whisky”, on yksi valmistajansa suurimmista klassikoista ja ensimmäisistä kalalevitteistä jo vuodelta 1968. Aavistus viskiä tuo kalan omat aromit hienosti esiin ja tuo tahnalle karaktääriä. Kokeile leivällä, voileipäkeksillä tai vaikka patongin täytteenä!
-
9,50
Kastanjalevite eli kastanjatahna on suosittu lisuke niin aamiaisella kuin iltapäivän välipalahetkellä Ranskassa. Clément Faugier’n kastanjalevitteen resepti ei ole muuttunut vuosisatojenkaan saatossa, ja sen valmistuksessa käytetään vain luonnollisia ainesosia. Kokeile tätä herkullista makeaa levitettä suoraan sellaisenaan esimerkiksi leivällä, hedelmän kanssa tai rahkassa tai leivonnassa. Kilon pakkaus riittää pidemmäksikin aikaa tai isommalle porukalle!