Suodatimet

404 -tuotteet

  • chateau virant aop provence keskivahva ekstra neitsytoliivioljy 3l 2
    78,00

    Une huile entièrement Provençale!
    Ranskalaisen viini- ja oliivituottajan Chateau Virantin Provence AOP -oliiviöljy on palkittu Concours Général Agricole -kilpailun kultamitalilla. Tämä keskivahva ekstraneitsytoliiviöljy valmistetaan viiden lajikkeen sekoituksesta ja puristetaan heti keruun jälkeen tilan omalla puristamolla ja pullottamolla.
    Öljystä voi maistaa vihreitä aromeja, kuten ruohoisuutta, vihreää tomaattia ja mantelisuutta. Tällä monisyisellä, tasapainoisella ja täyteläisellä öljyllä on pitkä suutuntuma, ja kevyt pippurisuus tekee öljystä keskivahvan. Se sopii erinomaisesti käytettäväksi sellaisenaan esimerkiksi salaateille, kalalle ja lihalle sekä ruoanlaittoon.

    Lisää ostoskoriin
  • suolakeksi 150g
    4,30

    Terrenostren perinteisten reseptien mukaan leivotut tuotteet tuovat aidon Puglian maun ruokapöytääsi.
    Bruschette-suolakeksit on valmistettu kokonaan ilman lisäaineita.
    Niiden neutraali maku sopii täydellisesti erilaisten levitteiden ja juustojen kera. Kokeile suolakeksejä pateiden, kalapateiden tai tapenadejen seurana. Aidon italialaisen bruschetta-alkupalan saat helposti aikaiseksi valkosipulibruschettamme avulla. Suolakeksit ovat myös oiva lisuke kalakeitolle: sipaise keksien päälle nokare rouille-kastiketta ja tarjoile kalakeiton kera.

    Lisää ostoskoriin
  • villisikapate maustettu armagnacilla min
    4,30

    La Maison Godardin rustiikkinen armanjakilla maustettu villisikapatee on herkullinen valinta syksyn ja talven juhliin ja illanistujaisiin. Armanjakki korostaa hienosti riistan makua ja luo pateeseen sen ominaisen, miellyttävän aromin. Pateessa ei käytetä lainkaan turhia lisä- ja säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja.

    Lisää ostoskoriin
  • balsamico de modena
    5,90

    Balsamico de Modena on korkealaatuinen ja pehmeä, aito modenalainen balsamico. Kokeile sitä esimerkiksi lihojen maustamiseen sekä vahvemmille juustoille, kuten parmesaanille. Jälkiruoista Balsamico de Modena maustaa niin mansikat kuin jopa vaniljajäätelön!

    Lisää ostoskoriin
  • balsamico valkoinen
    5,20

    DeliDelin valkoinen balsamico on huolella ja perinteisesti valmistettu vaalea balsamietikka. Sen hienovaraiset hedelmäiset aromit sopivat täydellisesti salaattien maustamiseen. Kokeile valkoista balsamicoa myös kalalle ja mereneläville ja jopa hedelmäsalaattiin!

    Lisää ostoskoriin
  • punaviinietikka 12 kk
    4,20

    DeliDelin punaviinietikka on valmistettu tarkkaan valikoiduista rypäleistä ja kypsytetty 12 kuukautta tammitynnyreissä. Kypsytyksen ansiosta punaviinietikka saa ominaisen pyöreän ja tammisen arominsa. Etikassa käytetyt rypäleet taas tuovat etikkaan aromien lisäksi sen syvän rubiininpunaisen värin. Punaviinietikkamme sopii hyvin niin salaatteihin kuin liharuokiin.

    Lisää ostoskoriin
  • valkoviinietikka 250ml
    4,30

    Joka keittiön perustarvikkeisiin kuuluu laadukas valkoviinietikka. DeliDelin valkoviinietikka valmistetaan valkoviinietikasta sekä chardonnay-rypäleiden rypälemehutiivisteestä, joka tuo etikkaan pehmeän, hedelmäisen ja hennosti puisen aromin. Se sopii erityisen hyvin kalaruoille sekä perinteiseen beurre blanc -kastikkeelle.

    Lisää ostoskoriin
  • ratatouille luomu
    6,70

    Maison ProSainin valmis ratatouille on helppo, maukas ja terveellinen keittiön ruokakaapin perustuote. Puhtaista luomuraaka-aineista valmistettu ratatouille maistuu sellaisenaan lämmitettynä monen ruoan lisukkeena. Voit käyttää sitä myös kastikepohjana esimerkiksi pizzalle, lasagnessa tai pastan kanssa!

    Lisää ostoskoriin
  • Kesätryffelicarpaccio
    14,90

    Ranskalaisen La Maison Godardin kesätryffelicarpaccio on oliiviöljyyn säilöttyjä hienoja kesätryffelin viipaleita. Tarjoile sellaisenaan paahtoleivän kanssa tai esimerkiksi perinteisen carpaccion päällä!

    Lisää ostoskoriin
  • Luomu Sherryviinietikka Reserva 250ml CR3
    8,60

    Tuotettu yksinomaan luomurypäleistä viinitarhoista niin sanotusta Sherry-kolmiosta. Vinagre de Jerezin alkuperänimitykselle tyypillisiä luomutuotantotekniikoita on käytetty koko prosessin ajan rypäleiden tuotannosta rypälemehun käymiseen, viinin happamoitumiseen ja etikan vanhentamiseen.

    Lisää ostoskoriin
  • beluga linssi le bon semeur min
    4,60

    Belugalinssejä kutsutaan monesti linssien kaviaariksi. Niitä pidetään linssien parhaimmistona linssin tasaisen pyöreän muodon, mustan värin ja sileän pinnan ansiosta. Herkullisen maun ja ryhdikkään koostumuksen lisäksi belugalinsseissä on runsaasti kuituja, proteiineja ja kivennäisaineita.

    Lisää ostoskoriin
  • pate de campagne superieur 220g vieilles conserves d autrefois
    4,80

    Kun haluat ruokapöytääsi tuulahduksen Lounais-Ranskan maaseudulta, valitse tarjottavaksi Lucien Georgelinin maalaispatee. Porsaan- ja ankanlihasta valmistettu patee sisältää vain luonnollisia ainesosia ilman keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita.

    Lisää ostoskoriin
  • hanhirillette
    4,30

    La Maison Godardin hanhirillette on korkealaatuinen ja aito ranskalainen hanhenlihasta valmistettu rillette eli levitettävä patee-tyyppinen säilyke. Herkuttele vielä lämpimän paahtoleivän tai maalaisleivän siivun päällä!

    Lisää ostoskoriin
  • aceto balsamico di modena igp invecchiato sigillo oro
    34,50

    Vähintään kymmenen vuoden kypsyttelyn tuloksena tämän balsamicon tunnistaa heti sen tummuudesta ja sen jättämästä kirkkaanvärisestä varjosta. Sigillo Oro -balsamicon maku on samaan aikaan intensiivinen ja hienovarainen. Sen samaan aikaan katkera ja makea maku on erehtymätön.

    Lisää ostoskoriin
  • saksanpahkinaoljy 250ml min
    6,90

    Huilerie Cauvinin saksanpähkinäöljy uutetaan saksanpähkinän kuoren sisältä löytyvästä aromikkaasta pähkinästä. Öljy on kullankeltaista tai jopa hieman vihertävää, ja siinä on tunnistettava saksanpähkinän aromi. Saksanpähkinäöljyä olisi paras käyttää kylmänä esimerkiksi salaateissa, jotta se säilyttäisi kaikki sen terveelliset omega-3- ja -6-rasvahapot.

    Lisää ostoskoriin
  • spaghetti 1kg
    7,90

    Italian ehkä tunnetuin pastalaji eli spagetti maistuu kaikille vauvasta vaariin. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa aidon italialaisen spagettinsa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 8 minuuttia.

    Lisää ostoskoriin
  • grissotti oliivioljytikku
    5,80

    Grissotti-leipätikku on perinteinen, oliiviöljyyn leivottu suolainen, kuivattu leipätikku. Ne ovat maukkaita sellaisenaan naposteluun esimerkiksi viinilasillisen seurana. Kokeile niitä myös esimerkiksi keittojen kera perinteisen leivän sijaan. Grissotti-leipätikuilla saat luotua lisäksi maukkaita antipasteja: kääri tikun ympärille siivu ilmakuivattua kinkkua ja tarjoile esimerkiksi aurinkokuivattujen tomaattien kera!

    Lisää ostoskoriin
  • hummerikeitto 400g
    8,95

    Häivähdys konjakkia, hyppysellinen curryä ja hummerin oma ainutlaatuinen maku – näin syntyy la belle-iloisen täydellinen hummerikeitto!

    Hummerikeiton reseptiä valmisteltiin aikoinaan kaksi vuotta, jotta kaikki herkät aromit pääsisivät varmasti oikeuksiinsa sametinpehmeässä kokonaisuudessa. Kokeile sellaisenaan tai gratiinissa!

    Lisää ostoskoriin
  • 4486 siiderietikka 250ml
    4,95

    Normandia on kuuluista omenasiidereistään, josta valmistetaan myös suositut alueen omenasiiderietikat. Niiden ruoansulatusta edistävät ominaisuudet ovat tehneet etikoista suosikin kaikentyyppiseen maustamiseen esimerkiksi salaateissa, kastikkeissa tai kalan ja kanan keitinliemissä

    Lisää ostoskoriin
  • Sherryviinietikka Reserva al Pedro Ximenes 250ml
    8,60

    Aistinvaraisten ominaisuuksiensa ansiosta Pedro Ximénez Reserve -etikka sopii erityisen hyvin liharuokiin, juustopohjaisiin salaatteihin, kokoon keitteviin kastikkeisiin ja jälkiruokiin.

    Lisää ostoskoriin