432 -tuotteet

  • beluga linssi le bon semeur min
    4,60 sis Alv

    Belugalinssejä kutsutaan monesti linssien kaviaariksi. Niitä pidetään linssien parhaimmistona linssin tasaisen pyöreän muodon, mustan värin ja sileän pinnan ansiosta. Herkullisen maun ja ryhdikkään koostumuksen lisäksi belugalinsseissä on runsaasti kuituja, proteiineja ja kivennäisaineita.

  • maalaispate 220g
    4,80 sis Alv

    Kun haluat ruokapöytääsi tuulahduksen Lounais-Ranskan maaseudulta, valitse tarjottavaksi Lucien Georgelinin maalaispatee. Porsaan- ja ankanlihasta valmistettu patee sisältää vain luonnollisia ainesosia ilman keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita.

  • kastanja tuubi
    2,90 sis Alv

    Kastanjalevite eli kastanjatahna on suosittu levitettävä herkku niin aamiaisella kuin iltapäivän välipalahetkellä Ranskassa. Clément Faugier’n kastanjatahnan resepti ei ole muuttunut vuosisatojen saatossa, ja sen valmistuksessa käytetään vain luonnollisia ainesosia. Kokeile tätä herkullista makeaa tahnaa suoraan sellaisenaan esimerkiksi leivällä, hedelmän kanssa tai rahkassa tai leivonnassa! Kätevää tuubipakkausta on helppo käyttää ja säilyttää.

  • spaghetti 1kg
    7,90 sis Alv

    Italian ehkä tunnetuin pastalaji eli spagetti maistuu kaikille vauvasta vaariin. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa aidon italialaisen spagettinsa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 8 minuuttia.

  • musta spaghetti 500g min
    7,90 sis Alv

    Morellin pastatehtaan musta spagetti eli Spaghetti al Nero di Seppia saa kauniin intensiivisen värinsä sekä merellisen arominsa mustekalan musteesta. Perinteisen sisilialaisen reseptin mukaan pasta tarjoillaan merenelävien kera. Keittoaika 8 minuuttia.

  • grissotti oliivioljytikku
    5,80 sis Alv

    Grissotti-leipätikku on perinteinen, oliiviöljyyn leivottu suolainen, kuivattu leipätikku. Ne ovat maukkaita sellaisenaan naposteluun esimerkiksi viinilasillisen seurana. Kokeile niitä myös esimerkiksi keittojen kera perinteisen leivän sijaan. Grissotti-leipätikuilla saat luotua lisäksi maukkaita antipasteja: kääri tikun ympärille siivu ilmakuivattua kinkkua ja tarjoile esimerkiksi aurinkokuivattujen tomaattien kera!

  • 4486 siiderietikka 250ml
    4,95 sis Alv

    Normandia on kuuluista omenasiidereistään, josta valmistetaan myös suositut alueen omenasiiderietikat. Niiden ruoansulatusta edistävät ominaisuudet ovat tehneet etikoista suosikin kaikentyyppiseen maustamiseen esimerkiksi salaateissa, kastikkeissa tai kalan ja kanan keitinliemissä

  • crema allaceto balsamico tradizionale di modena min
    9,80 sis Alv

    La Bonissiman balsamikosiirappi, Crema all’Aceto Balsamico di Modena IGP, on täydellinen sekoitus keittämällä tiivistettyä rypälemehua ja aitoa modenalaista balsamicoa. Helppo pakkaus tekee siitä täydellisen balsamicon pöytään ja aina käden ulottuville keittiössä. Kokeile niin ruokien maustajana kuin juustojen kanssa!

  • aceto balsamico di modena igp invecchiato sigillo verde va¤h 5v
    16,90 sis Alv

    Modenalaisen balsamicovalmistajan, La Bonissiman, Sigillo Verde -balsamico on kypsynyt vähintään viiden vuoden ajan tammitynnyreissä valmistajan kellareissa. Sille on kehittynyt intensiivisiä hedelmäisiä aromeja sekä klassinen tumma väri. Kokeile Sigillo Verde -balsamicoa etenkin paistien ja lihapatojen maustajana tai eleganttina kastikkeella keitetyille vihanneksille.

  • etiopia pure origine kahvipapu 1kg min
    29,50 sis Alv

    Voimakkuus: 8/12
    Aromit: aprikoosi ja jasmiini
    Etiopian Limun kumpuilevilla ylätasangoilla kasvaa tämä keskitäyteläinen sekä hedelmäisiä ja aromaattisia vivahteita sisältävä pure origine- eli single origin -kahvi. Kahvipavut tulevat paikallisilta pieniltä viljelmiltä ja ovat 100 % arabicaa. Kahvissa käytetään sekoituksena pestyjä papuja sekä natural-prosessoituja papuja, mikä tuo kahviin niin voimakkuutta kuin hedelmäisiä aromeja.

  • guatemala reilun kaupan pure origine kahvipapu min
    29,50 sis Alv

    Voimakkuus: 7/12
    Aromit: hunaja ja suklaa
    Lobodis’n Guatemalasta peräisin oleva pure origine eli single origin -kahvi kasvaa tuliperäisessä maastossa vuoren rinteillä keskellä villiä luontoa. Kahvinviljelijöistä suurin osa on mayojen jälkeläisiä, jotka pystyvät kulkemaan ja työskentelemään hankalassa maastossa. Reilun kaupan periaatteiden mukaisesti viljellyt kahvipavut ovat 100 % arabicaa. Keskitäyteläisessä paahdetussa kahvissa voi havaita niin hunajaisia kuin suklaisia aromeja.

  • bolivie pure origine cafe en grains 1kg min
    29,50 sis Alv

    Voimakkuus: 6/12
    Aromit: hasselpähkinä ja paahdettu manteli
    Tämä Bolivian puolella Andien rinteillä kasvava, kuumasta ja kosteasta ilmastosta hyötyvä kahvi on pehmeä ja lempeän aromikas. Kahvipavut ovat 100 % arabicaa sekä pure origine- eli single origin -kahvia. Kahvi viljellään luomutuotantona sekä vastuullisesti Reilun kaupan kriteerejä noudattaen. Pehmeässä mutta tasapainoisessa ja voimakkaassa kahvissa on häivähdys niin hasselpähkinästä kuin paahdetuista manteleista.

  • 100v balsamiko
    1450,00 sis Alv

    Saksanpähkinäpuusta veistetty ylellinen ja numeroitu rasia kätkee sisäänsä yli 100 vuotta kypsytetyn balsamicon, La Bonissiman kruunujalokiven.”Il Centenariota” ovat kypsytelleet useammat sukupolvet Acetaia La Bonissiman perheyrityksessä, ja sen harvinaisista tynnyreistä on nyt pullotettu tämä luksustuote, joka käy niin eksklusiiviseksi lahjaksi kuin itsellään säilytettäväksi tai hedonistisesti nautittavaksi.

  • aceto balsamico di modena igp invecchiato sigillo platino vah 15v
    52,50 sis Alv

    Modenalaisen La Bonissiman ylpeys on vähintään 15 vuotta kypsytetty Sigillo Platino -balsamico. Tämä arvokkaasti tammitynnyreissä ikääntynyt tumma balsamico on tiiviin aromaattinen moniulotteisilla mutta silti herkillä, makeilla aromeillaan. Kokeile erityisesti mansikoiden ja jälkiruokien kanssa. Tästä löydät myös erottamattoman kumppanin parmesaanijuustolle!

  • tagliolini pomodoro pastificio morelli
    5,75 sis Alv

    Toscanalaisen Morellin pastatehtaan Tagliolini-tomaattipasta on täynnä Toscanan tomaattien ja durumvehnän aromeja. Yksinkertaisimmillaan tarjoa keitetty pasta laadukkaan oliiviöljyn ja tuoreen basilikan kera sellaisenaan! Keittoaika 5 minuuttia.

  • Provencen yrttisekoitus vintage
    7,90 sis Alv

    Provencen perinteistäkin perinteisempi yrttisekoitus ”Herbes de Provence” on välimerellisen keittiön yksi kulmakivistä. Kauniiseen vintage-purkkiin on pakattu vain ensiluokkaisista yrteistä valmistettu sekoitus, joka ei sisällä lainkaan geenimuunneltuja kasveja (GMO) tai keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita.

  • puyn linssi aop 2
    6,30 sis Alv

    La Ponoten Du Puy -linssit ovat Keski-Ranskassa, 1 100 metrin korkeudessa viljeltäviä vihreitä linssejä. Linssien perinteistä viljelyä on harrastettu alueella jo 2000 vuoden ajan. Alueen ilmasto ja maaperäantavat niille niiden ainutlaatuisen aromikkaan maun, hienon koostumuksen ja ohuen kuoren. Herkullisen makunsa lisäksi ne sisältävät runsaasti antioksidantteja, rautaa ja magnesiumia sekä proteiinia ja kuitua.

  • cornichons
    5,80 sis Alv

    Mitä olisikaan apéro- tai tapashetki ilman pikkuisia cornichons-kurkkuja? Ranskalaisen Percheron Freres’n cocktailkurkut on käsin poimittu sekä säilötty viinietikkaan korianterin ja rakuunan kanssa. Tilaa ja maista mutta varo, ettet jää koukkuun!

  • fregula pastificio morelli
    6,20 sis Alv

    Fregula Sarda Tostata on sardinialainen erikoisuus, jota kutsutaan välillä myös Sardinian kuskusiksi. Pienen helmen muotoiset pastasuurimot paahdetaan lopuksi uunista, mikä tekee niiden väristä kauniin paahteisen. Fregulan ainutlaatuinen valmistustapa saa pastaan jopa hieman hasselpähkinäisen aromin. Perinteisesti fregula-pastaa tarjotaan tomaatti-basilikapohjaisen simpukkakastikkeen kera. Keittoaika 12 minuuttia.

  • marenki pussi min
    4,55 sis Alv

    Biscuiterie du Quercy on yksi Ranskan tärkeimmistä artesaanimarenkien valmistajista. Sen perinteiset marengit ovat sisältä ihanan pehmeitä ja sitkoisia ja ulkoa sopivan rapeita. Pieni häivähdys vaniljaa antaa marengeille hienostuneen maun.