DeliDelin kauppa

337 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
  • 4,24

    La Maison Godardin rustiikkinen armanjakilla maustettu villisikapatee on herkullinen valinta syksyn ja talven juhliin ja illanistujaisiin. Armanjakki korostaa hienosti riistan makua ja luo pateeseen sen ominaisen, miellyttävän aromin. Pateessa ei käytetä lainkaan turhia lisä- ja säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja.

  • oliivit–tumma maustettu timjamilla kivetön 250g
    5,80

    Alkupalalautaselle, kalan kanssa, pizzan päälle, salaattiin… Olives Arnaud’n timjamilla maustetut kivettömät oliivit maistuvat niin aperitiivin kanssa kuin ruoanlaitossa. Auringonkukkaöljyyn säilötyt ja timjamilla maustetut tummat oliivit on valmistettu vain parhaimmista oliiveista ja luonnollisista raaka-aineista, minkä kyllä huomaa maussa!

  • 5,90

    Balsamico de Modena on korkealaatuinen ja pehmeä, aito modenalainen balsamico. Kokeile sitä esimerkiksi lihojen maustamiseen sekä vahvemmille juustoille, kuten parmesaanille. Jälkiruoista Balsamico de Modena maustaa niin mansikat kuin jopa vaniljajäätelön!

  • 4,50

    Piparimarenki on Biscuiterie du Quercyn DeliDelille valmistama erikoisuus, joka on saatavilla kaupastamme ainoastaan joulunaikaan. Nämä piparkakkumausteella maustetut marengit ovat sisältä ihanan pehmeitä ja sitkoisia ja ulkoa sopivan rapeita. Tarjoa sellaisenaan tai kokeile jonkin jouluisen jälkiruoan pohjana!

  • 3,90

    DeliDelin punaviinietikka on valmistettu tarkkaan valikoiduista rypäleistä ja kypsytetty 12 kuukautta tammitynnyreissä. Kypsytyksen ansiosta punaviinietikka saa ominaisen pyöreän ja tammisen arominsa. Etikassa käytetyt rypäleet taas tuovat etikkaan aromien lisäksi sen syvän rubiininpunaisen värin. Punaviinietikkamme sopii hyvin niin salaatteihin kuin liharuokiin.

  • 4,30

    Joka keittiön perustarvikkeisiin kuuluu laadukas valkoviinietikka. DeliDelin valkoviinietikka valmistetaan valkoviinietikasta sekä chardonnay-rypäleiden rypälemehutiivisteestä, joka tuo etikkaan pehmeän, hedelmäisen ja hennosti puisen aromin. Se sopii erityisen hyvin kalaruoille sekä perinteiseen beurre blanc -kastikkeelle.

  • ratatouille luomu
    6,70

    Maison ProSainin valmis ratatouille on helppo, maukas ja terveellinen keittiön ruokakaapin perustuote. Puhtaista luomuraaka-aineista valmistettu ratatouille maistuu sellaisenaan lämmitettynä monen ruoan lisukkeena. Voit käyttää sitä myös kastikepohjana esimerkiksi pizzalle, lasagnessa tai pastan kanssa!

  • ekstra neitsytoliivioljy 2 min
    45,00

    Ranskalaisen Huilerie Cauvinin kylmäpuristettu ekstraneitsytoliiviöljy on hyvä keittiön yleisöljy, joka soveltuu kaikenlaiseen ruoanlaittoon ja viimeistelyyn.

  • Kesätryffelicarpaccio
    14,90

    Ranskalaisen La Maison Godardin kesätryffelicarpaccio on oliiviöljyyn säilöttyjä hienoja kesätryffelin viipaleita. Tarjoile sellaisenaan paahtoleivän kanssa tai esimerkiksi perinteisen carpaccion päällä!

  • Luomu Sherryviinietikka Reserva 250ml CR3
    8,60

    Tuotettu yksinomaan luomurypäleistä viinitarhoista niin sanotusta Sherry-kolmiosta. Vinagre de Jerezin alkuperänimitykselle tyypillisiä luomutuotantotekniikoita on käytetty koko prosessin ajan rypäleiden tuotannosta rypälemehun käymiseen, viinin happamoitumiseen ja etikan vanhentamiseen.

  • 4,60

    Belugalinssejä kutsutaan monesti linssien kaviaariksi. Niitä pidetään linssien parhaimmistona linssin tasaisen pyöreän muodon, mustan värin ja sileän pinnan ansiosta. Herkullisen maun ja ryhdikkään koostumuksen lisäksi belugalinsseissä on runsaasti kuituja, proteiineja ja kivennäisaineita.

  • 8,90

    Kastanjajauho on gluteeniton ja aromikas jauhovaihtoehto niin leivontaan kuin ruoanlaittoon. Kastanjajauho sisältää myös runsaasti kuituja. Clément Faugier’n kastanjajauho on pakattu lasipurkkiin, jossa se säilyttää hyvin arominsa ja koostumuksensa.

  • Maalaispate 220g min
    4,25

    Kun haluat ruokapöytääsi tuulahduksen Lounais-Ranskan maaseudulta, valitse tarjottavaksi Lucien Georgelinin maalaispatee. Porsaan- ja ankanlihasta valmistettu patee sisältää vain luonnollisia ainesosia ilman keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita.

  • hanhirillette
    3,58

    La Maison Godardin hanhirillette on korkealaatuinen ja aito ranskalainen hanhenlihasta valmistettu rillette eli levitettävä patee-tyyppinen säilyke. Herkuttele vielä lämpimän paahtoleivän tai maalaisleivän siivun päällä!

  • kastanja tuubi
    2,20

    Kastanjalevite eli kastanjatahna on suosittu levitettävä herkku niin aamiaisella kuin iltapäivän välipalahetkellä Ranskassa. Clément Faugier’n kastanjatahnan resepti ei ole muuttunut vuosisatojen saatossa, ja sen valmistuksessa käytetään vain luonnollisia ainesosia. Kokeile tätä herkullista makeaa tahnaa suoraan sellaisenaan esimerkiksi leivällä, hedelmän kanssa tai rahkassa tai leivonnassa! Kätevää tuubipakkausta on helppo käyttää ja säilyttää.

  • aceto balsamico di modena igp invecchiato sigillo oro min
    29,90

    Vähintään kymmenen vuoden kypsyttelyn tuloksena tämän balsamicon tunnistaa heti sen tummuudesta ja sen jättämästä kirkkaanvärisestä varjosta. Sigillo Oro -balsamicon maku on samaan aikaan intensiivinen ja hienovarainen. Sen samaan aikaan katkera ja makea maku on erehtymätön.