DeliDelin kauppa

326 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
  • harmaa merisuola
    4,20

    Le Paludier de Guéranden hieno, puhdistamaton harmaa merisuola, ”sel de Guérande” on valmistettu Guéranden kylästä kerätystä Atlantin karkeasta merisuolasta. Luonnollisesti harmaa ja lisäaineeton jauhettu merisuola täyttää paikallisille tuotteille myönnettävän IGP-sertifioinnin vaatimukset ja on ihanteellinen lisä kaikille ruoille. Se sopii loistavasti myös pöytäsuolaksi.

  • sitruuna luomumarenki min
    3,95

    Biscuiterie du Quercyn sitruunamarengit ovat täyttä luomua sekä valmistettu perinteisen reseptin mukaan. Koostumukseltaan ne ovat ihanan pehmeitä sisältä ja sopivan rapsakoita ulkoa. Maun viimeistelee raikas, aito sitruuna.

  • 6,20

    Sardiineja tomaatin hedelmäisillä aromeille höystettynä.

    Välillä yksinkertainen on kaunista, kuten la belle-iloisen oliiviöljyyn säilötyt ja paseeratulla tomaatilla maustetut sardiinit. Mitään muuta ei tarvita, kun laadukkaiden ja puhtaiden raaka-aineiden maut pääsevät oikeuksiinsa. Kokeile vaikka pitsan tai bruschetan päällä, keitossa tai pastassa!

  • Tapas msc sardelli 47g min
    3,85

    DeliDelin omat sardellifileet oliiviöljyssä on täydellinen lisä esimerkiksi tapaslautaselle. Espanjalaiset sardellit on pyydetty MSC:n kestävyysstandardien mukaisesti.

  • madeleines kakut 500g min
    4,50

    Madeleine-kakut ovat Ranskassa suosittuja, pieniä simpukanmuotoisia leivoksia. Perinteiset madeleine-kakut maistuvat niin lapsille kuin aikuisille, iltapäivän goûter-välipalalla tai kahvitauolla. Madeleinet sopivat erityisen hyvin kastettavaksi niin kahviin, teehen, kaakaoon kuin vaikka maitolasilliseen.

  • peru kahvi pure origine jauhettu min
    7,50

    Voimakkuus: 7/12
    Aromit: suklainen, hedelmäinen, hapokas
    Tämä korkealaatuinen perulainen jauhettu kahvi tulee Keski-Perusta, jossa kahvipensaat kasvavat kuumassa ja kosteassa ilmastossa viheriöivän kasvillisuuden ympäröivänä. Mitä ideaalein kasvuympäristö tekeekin tästä kahvista erittäin korkealaatuisen pure origine- eli single origin -kahvilaadun. Kahvipavut ovat 100 % arabicaa. Tässä keskitäyteläisessä ja intensiivisessä kahvissa on häivähdys niin suklaata, hedelmäisyyttä kuin hapokkuutta.

  • akaasiahunaja
    10,90

    Italialaisen Mariangela Prunotton akaasiahunaja on korkealaatuinen ja hienovaraisen aromikas hunaja. Kyseessä on yksikukkahunaja, jonka tuottaneet mehiläiset ovat pölyttäneet lähiympäristönsä akaasiapuita. Akaasiahunaja sopii miedon makunsa ansiosta monenlaisten jälkiruokien ja juomien makeuttamiseen, sillä sen aromi ei peitä makeutettavan ruoan tai juoman omia aromeja.

  • alziari ekstra neitsytoliivioljy prestige 1l min
    28,50

    La Maison Alziarin huippulaadukas Cuvée Prestige -ekstraneitsytoliiviöljy on Euroopan parhailta alueilta kerätyistä oliiveista kylmäpuristettu ”grand cru” -oliiviöljy. Eri lajikkeiden oliivit kerätään varmasti kypsinä, mikä luo öljylle sen ainutlaatuisen hedelmäisen maun. Öljyn hienot ja pehmeät aromit sopivat maustamaan niin salaatit kuin kypsennetyt ruoat.

  • 3,95

    La Chinatan savustettu chilipaprikajauhe ”picante” on tulinen ja aromaattinen savustettu chilipaprikajauhe. Kyseessä on paikallinen Pimentón de La Vera -sekoitus, ja tuotteella on sen alkuperän todistava sertifikaatti. Pimentón de la Vera -paprikajauhetta on kolmea eri varianttia: picante, dulce ja agridulce eli tulinen, makea ja happaman makea. Tyylikästä ja pirteän punaista peltipurkkia on helppo käyttää, ja sen jättää mielellään koristamaan keittiön maustehyllyä.

  • godard tryffeliöljy
    12,00

    La Maison Godardin valkotryffeliöljy valmistetaan korkealaatuisesta oliiviöljystä sekä valkotryffelistä. Viimeistelet sillä niin pastat, risotot kuin salaatit.

  • kuivattu herkkutatti
    8,98

    Kuivattu herkkutatti on arvostettu raaka-aine myös ranskalaisessa keittiössä. La Maison Godardin kuivatuilla herkkutateilla valmistat herkulliset risotot, pastakastikkeet ja piiraat, vaikka sienionni ei olisikaan osunut kohdalle!

  • liguine limone pepe pastificio morelli
    5,75

    Toscanalaisen Morellin pastatehtaan sitruunalla ja pippurilla maustettu linguine-pasta on raikkaan aromikas pasta. Puhdas sitruunan maku tulee tuoreista, aidoista sitruunoista. Kokeile sitruuna- & pippuripastaa yksinkertaisimmillaan sellaisenaan oliiviöljyn kanssa, tai lisää mukaan parmesaani- tai pecorinoraastetta ja pieni rouhaisu tuoretta mustapippuria. Keittoaika 6–7 minuuttia.

  • ankanmaksa kokonainen 125g
    24,72

    Kokonainen ankanmaksa on ranskalaisessa keittiössä arvostettu herkku. La Maison Godardin ankanmaksa on tuotettu valvotuissa ja eläinten hyvinvoinnin varmistavissa olosuhteissa. Tarjoile sellaisenaan viipaloituna paahdetun maalaisleivän päällä ja hyvän viinin kera!

  • ankkaa ja riisia viherpippurikastikkeella min
    6,50

    Jos perinteisen marketin valmisruokahyllyn tarjonta ei enää houkuttele, tutustu La Belle Chauriennen perinteisiin ranskalaisiin valmisannoksiin! Ankkaa ja riisiä viherpippurikastikkeessa valmistetaan vain puhtaista raaka-aineista ilman turhia lisä- tai säilöntäaineita. Vain 2 minuutissa katat itsellesi aidon ranskalaisen makuelämyksen.