235 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
  • ratatouille luomu
    5,99

    Munakoisot ja tuoreet kesäkurpitsaEtelä Ranskasta, kasvatetaan avoimilla aloilla ja korjattiin käsin
    Perinteinen katalaani resepti, keitetty tomaatin kanssa
    Ihanteellinen lisukkenä tai reseptin pohjana

  • oliiviöljy salonenque
    23,50

    Une huile douce, complexe et équilibrée !
    Ranskalaisen viini- ja oliivituottajan Chateau Virantin oliiviöljyt ovat maan palkituimpia oliiviöljyjä. Tämä pelkistä Salonenque-oliiveista valmistettu ekstraneitsytoliiviöljy on mieto ja keveä mutta silti tasapainoisen aromikas. Oliivit kerätään valmistajan omilta tarhoilta ja kylmäpuristetaan heti keruun jälkeen, mikä säilöö öljyn aromit ja antioksidantit sekä varmistaa alhaisen happopitoisuuden. Öljystä voi löytää niin artisokan, pähkinän kuin vihreän omenan aromeja. Keveytensä takia öljy sopii erityisen hyvin myös keveille ruoille, kuten erilaisille risotoille, pastoille, gratiineille, kalalle, keitetyille vihanneksille sekä salaateille.

  • Sardiineja maustettu chilillä ja sitruunalla 115g
    5,50

    Un festival d’arômes plein de couleurs!

    Tulisuuden ystäville sopivat täydellisesti la belle-iloisen chilillä ja sitruunalla maustetut sardiinit oliiviöljyyn säilöttyinä. Kahta eri chilipaprikaa ei ole käytetty liikaa nii, että ne peittäisivät makuja, vaan niitä on juuri sopivasti uusien aromien esiin tuomiseksi. Kokeile vaikka bruschetalla, lasagnessa tai pitsan päällä!

  • Sardiineja mausteliemessä 115g
    5,50

    Ihastu kreolilaisen keittiön innoittaman reseptin mukaan valmistettuihin sardiineihin!

    La belle-iloisen maustetut sardiinit oliiviöljyssä ovat saaneet inspiraation kreolilaisesta mausteisesta keittiöstä. Lämmin ja autenttinen makuyhdistelmä vain paranee ajan kanssa säilöttynä. Kokeile vaikka alkupaloissa, tabbouleh-salaatissa tai suolaisessa piiraassa!

  • 5,20

    Un des grands classiques de la Conserverie la belle-iloise!

    La belle-iloisen yksi suurista klassikoista on sardiinit oliiviöljyssä. Ensiluokkainen ekstra-neitsytoliiviöljy korostaa kalan omaa makua ja saa sardiinien parhaat aromit esiin. Kokeile vaikka salaatissa, suolaisessa piiraassa tai pitsan päällä!

  • 5,20

    Sardiineja tomaatin hedelmäisillä aromeille höystettynä.

    Välillä yksinkertainen on kaunista, kuten la belle-iloisen oliiviöljyyn säilötyt ja paseeratulla tomaatilla maustetut sardiinit. Mitään muuta ei tarvita, kun laadukkaiden ja puhtaiden raaka-aineiden maut pääsevät oikeuksiinsa. Kokeile vaikka pitsan tai bruschetan päällä, keitossa tai pastassa!

  • aioli
    5,90

    Alioli -kastike, joka on valmistettu Finca La Barcan savustetulla oliiviöljyllä. Öljyn savuisen tuoksun ja maun sekä erityisen valkosipulin ansiosta tämä kastike on välttämätön keittiössäsi. Voit käyttää sitä lihan, voileipien, äyriäisten kanssa …
    Gluteeniton.
    Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa poissa suorasta valosta. Avaamisen jälkeen säilytä jääkaapissa ja käytä seitsemän päivän kuluessa.

  • Savustettu majoneesi
    5,90

    Majoneesi, joka on valmistettu savustetulla oliiviöljyllä “Finca La Barca”. Tästä kastikkeesta tulee välttämätön keittiössäsi. Sen kanssa voit nauttia lihaa, voileipiä, mereneläviä… Gluteeniton. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa valolta suojattuna. Kun se on avattu, laita se jääkaappiin enintään seitsemäksi päiväksi.

  • tryffelisuola 50g 1
    6,50

    Karkea tryffelisuola on ylellinen sormisuola, jolla viimeistelet esimerkiksi liharuoat, pastat sekä omeletit. Tryffeleihin erikoistuneen ranskalaisen Maison Pébeyren maustettu suola sisältää aitoa kesätryffeliä, joka on yksi Euroopan arvostetuimmista tryffelilajikkeista. Kokeile ja ihastu!

  • 3 Huile truffe 250 ml
    tulossa

    12,80

    La Maison Alziarin tryffeliöljyllä maustat helposti niin pastat, risotot kuin munakokkelin. Tämä aidolla tryffelillä maustettu oliiviöljy sopii yhteen myös erityisen hyvin parmesaanin kanssa. Öljyssä on käytetty ainoastaan puhtaita ja parhaimpia raaka-aineita.

  • spaghetti farro bio pastificio morelli
    7,90

    Toscanalaisen Morellin täysjyväspelttispagetti valmistetaan ikivanhasta italialaisesta vehnän alkumuodosta, kuitupitoisesta speltistä. Spagetissa käytetty speltti on 100 % italialaista luomuspelttiä. Spagetti valmistetaan perinteisellä artesaani-menetelmällä. Täysjyväspelttispagetti pääsee oikeuksiinsa hyvin yksinkertaisella lisukkeella, kuten tomaatilla tai öljyllä höystettynä. Kokeile myös liha- tai kala-pohjaisten kastikkeiden kanssa ilman tomaattia!

  • huile d olive bio vallon des oliviers 500ml
    23,50

    Une huile légère pour des mets légers !
    Ranskalaisen viini- ja oliivituottajan Chateau Virantin oliiviöljyt ovat maan palkituimpia oliiviöljyjä. Vallon des Oliviers on korkealaatuinen ja kevyt luomuoliiviöljy, joka puristetaan tilan omista oliiveista, tilan omassa puristamossa. Kyseessä on sekoite, jossa on käytetty viittä eri lajiketta. Vallon des Oliviers on aromeiltaan hyvin vihreä ja raikas, mieleen nousee vastaleikattu ruoho. Tämä kevyt oliiviöljy sopii erityisen hyvin salaateille sekä keveille ruokalajeille.

  • viikunahilloke 150g
    3,50

    Tämä hillokke syödään juuston tai lihan kanssa tai tietysti leivän päällä.