DeliDelin kauppa
-
6,90
Huilerie Cauvinin saksanpähkinäöljy uutetaan saksanpähkinän kuoren sisältä löytyvästä aromikkaasta pähkinästä. Öljy on kullankeltaista tai jopa hieman vihertävää, ja siinä on tunnistettava saksanpähkinän aromi. Saksanpähkinäöljyä olisi paras käyttää kylmänä esimerkiksi salaateissa, jotta se säilyttäisi kaikki sen terveelliset omega-3- ja -6-rasvahapot.
-
7,90
Italian ehkä tunnetuin pastalaji eli spagetti maistuu kaikille vauvasta vaariin. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa aidon italialaisen spagettinsa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 8 minuuttia.
-
19,50
Modenalaisen balsamicovalmistajan, La Bonissiman, Sigillo Verde -balsamico on kypsynyt vähintään viiden vuoden ajan tammitynnyreissä valmistajan kellareissa. Sille on kehittynyt intensiivisiä hedelmäisiä aromeja sekä klassinen tumma väri. Kokeile Sigillo Verde -balsamicoa etenkin paistien ja lihapatojen maustajana tai eleganttina kastikkeella keitetyille vihanneksille.
-
3,90
Aito ranskalainen viikunahillo on täydellinen kumppani niin juustoille kuin esimerkiksi leivontaan. Lucien Georgelinin punaisista viikunoista valmistettu perinteinen viikunahillo ei sisällä lainkaan keinotekoisia aromeja, väriaineita, lisä- tai säilöntäaineita. Pelkkien viikunoiden hurmaava maku riittää, c’est tout!
-
25,00
Voimakkuus: 8/12
Aromit: aprikoosi ja jasmiini
Etiopian Limun kumpuilevilla ylätasangoilla kasvaa tämä keskitäyteläinen sekä hedelmäisiä ja aromaattisia vivahteita sisältävä pure origine- eli single origin -kahvi. Kahvipavut tulevat paikallisilta pieniltä viljelmiltä ja ovat 100 % arabicaa. Kahvissa käytetään sekoituksena pestyjä papuja sekä natural-prosessoituja papuja, mikä tuo kahviin niin voimakkuutta kuin hedelmäisiä aromeja. -
19,90
Voimakkuus: 7/12
Aromit: suklainen, hedelmäinen, hapokas
Tämä korkealaatuinen perulainen kahvi tulee Keski-Perusta, jossa kahvipensaat kasvavat kuumassa ja kosteassa ilmastossa viheriöivän kasvillisuuden ympäröivinä. Mitä ideaalein kasvuympäristö tekeekin tästä kahvista erittäin korkealaatuisen pure origine- eli single origin -kahvilaadun. Kahvipavut ovat 100 % arabicaa. Keskitäyteläisessä ja intensiivisessä kahvissa on häivähdys niin suklaata, hedelmäisyyttä kuin hapokkuutta. -
1480,00
Saksanpähkinäpuusta veistetty ylellinen ja numeroitu rasia kätkee sisäänsä yli 100 vuotta kypsytetyn balsamicon, La Bonissiman kruunujalokiven.”Il Centenariota” ovat kypsytelleet useammat sukupolvet Acetaia La Bonissiman perheyrityksessä, ja sen harvinaisista tynnyreistä on nyt pullotettu tämä luksustuote, joka käy niin eksklusiiviseksi lahjaksi kuin itsellään säilytettäväksi tai hedonistisesti nautittavaksi.
-
48,50
Modenalaisen La Bonissiman ylpeys on vähintään 15 vuotta kypsytetty Sigillo Platino -balsamico. Tämä arvokkaasti tammitynnyreissä ikääntynyt tumma balsamico on tiiviin aromaattinen moniulotteisilla mutta silti herkillä, makeilla aromeillaan. Kokeile erityisesti mansikoiden ja jälkiruokien kanssa. Tästä löydät myös erottamattoman kumppanin parmesaanijuustolle!
-
26,15
Cuvée Pauline -ekstraneitsytoliiviöljy on huippulaadukas ”grand cru” -luomuoliiviöljy. Tässä kylmäpuristetussa oliiviöljyssä käytetään Euroopan parhailta alueilta kerättyjä, tarkkaan valikoitujen lajikkeiden oliiveja, jotka kerätään vielä hyvin nuorina. Aikainen keruu saa aikaan öljyyn sen suoraviivaisen maun ja eläväiset aromit. Kokeile erityisesti salaateissa, tomaattien sekä muiden tuoreiden vihannesten kanssa!
-
49,00
Ranskalaisen Chateau d’Estoublonin oliiviöljyt ovat todellisia luksusoliiviöljyjä. Ne palkittiin kultamitalilla vuoden 2020 International Olive Oil Competitionissa New Yorkissa, joten niitä voi kiistatta pitää maailman parhaimpina. Couture-pullotettu Béruguette-ekstraneitsytoliiviöljy on tyylikäs ja laadukas lahja tinkimättömälle herkkusuulle. Öljy on maultaan pehmeä mutta silti voimakas. Se on myös hyvin vehreä ja ruohoinen aromeiltaan, jopa hieman pippurinen.
Öljy on tuotettu biodynaamisesti tilalla kasvatetuista omista oliiveista. Béruguette-oliiviöljyä ei kannata käyttää ruoanlaitossa, jolloin siitä lähtevät sen herkulliset aromit. Sen sijaan öljyä kannattaa käyttää sellaisenaan salaateissa, keitoissa, pastan ja risoton päällä tai esimerkiksi yrttiöljyissä. -
6,50
Provencen perinteistäkin perinteisempi yrttisekoitus ”Herbes de Provence” on välimerellisen keittiön yksi kulmakivistä. Kauniiseen vintage-purkkiin on pakattu vain ensiluokkaisista yrteistä valmistettu sekoitus, joka ei sisällä lainkaan geenimuunneltuja kasveja (GMO) tai keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita.