Finca la Barcan savustettu majoneesi saa ainutlaatuisen arominsa valmistajan kuuluisasta savustetusta oliiviöljystä. Maistettuasi tätä majoneesia, siitä tulee ruokakaappisi perustuote. Kokeile sitä lihoilla, voileivissä, burgereissa, merenelävien kanssa…
Tryffeli Delux korin saaja saa kattavan elämyksen tryffelin makuihin. Tällä yhdellä maailman kalleimmasta mausteesta saa loihdittua uskomattomia aterioita lisäämällä vain hitunen maustetta jollain korin tuotteesta. Todellinen luksus lahja tryffeliä arvostavalle tai yllätys henkilölle, joka ei ole koskaan ennen tryffeliä maistanut.
Kahvia, keksiä, suklaalevitettä, hilloa… Kuka voi vastustaa tällaista koria? Sisällöltään tämän helpon korin voit antaa melkein kenelle vain ja tietenkin voit pyytää tämän korin myös gluteenittomana.
1582 – KORI – sinkki ovaali valkoiset koristeet 30x20x7cm
80481 – Keksilajitelma -Trinitaine 300g kartonkirasia
5193 – Luomu williams päärynähillo 320g FI-EKO-201
5198 – Suklaa-hasselpähkinälevite 280g
1209 – Marenki pussi 140g
5120 – Orvokkikaramelli 150g
2210 – Piedmonten paahdettu hasselpähkinä IGP 200g
5020 – Pure origine Peru kahvi -jauhettu 250g
5198 – Suklaa-hasselpähkinälevite 280g
*Mikäli joku tuote on loppunut varastosta, voimme vaihtaa sen toiseen vastaavaan.
Aprikoosihillon ystäville Lucien Georgelinin 100 % hedelmään sisältävä Roussilonin aprikooseista valmistettu hillo on täydellinen valinta. Hillo sisältää 60 % täyttä hedelmää, ja makeutuksessa on käytetty hedelmäsokeria. Tämän lisäksi aprikoosihilloon on lisätty ainoastaan luonnollista pektiiniä sakeuttamiseen sekä hieman sitruunamehua korostamaan aprikoosin omaa hedelmäistä makua.
Niin burgeri, pihvi kuin ranskanperunatkin nousevat aivan uudelle tasolle, kun tarjoilet ne tryffelimajoneesin kanssa. Tryffelituotteisiin erikoistuneen Maison Pébeyren tryffelimajoneesi sisältää aitoa kesätryffeliä, joka tuo majoneesiin herkullisen ja ylellisen aromin.
Ranskalaisen Maison Pébeyren mustatryffeliöljy valmistetaan korkealaatuisesta auringonkukkaöljystä ja maustetaan aidolla mustatryffelillä. Auringonkukkaöljyn neutraali maku jättää hyvin tilaa mustatryffelin täyteläiselle maulle. Kokeile niin pastalle, risotolle, liharuoille kuin perunamuusin maustajaksi!
Karkea tryffelisuola on ylellinen sormisuola, jolla viimeistelet esimerkiksi liharuoat, pastat sekä omeletit. Tryffeleihin erikoistuneen ranskalaisen Maison Pébeyren maustettu suola sisältää aitoa kesätryffeliä, joka on yksi Euroopan arvostetuimmista tryffelilajikkeista. Kokeile ja ihastu!
Saat valkotryffelin herkullisen aromin helposti ruokaan kuin ruokaan Maison Pébeyren valkotryffelillä maustetulla oliiviöljyllä. Oliiviöljyn ja valkotryffelin pehmeät maut sekoittuvat harmonisesti yhteen ja jättävät samettisen jälkimaun. Kokeile öljyä maustamaan niin pastat, risotot kuin perunamuusin.
Très parfumé, délicat et savoureux!
Aito provencelainen laventelihunaja on erittäin aromaattinen ja arvostettu hunaja. Laventelihunaja saa kukkaisen ja herkän makunsa ja tuoksunsa laventelikukkia pölyttäviltä mehiläisiltä. Kokeile erilaisissa jälkiruoissa tai jopa porsaan ribsien glaseerauksessa!
DeliDelin manteli-crème on astetta herkullisempi ja ranskalaisempi mantelimassa. Tämä myös omenaa sisältävä mantelitahna on herkullinen täyte niin leivoksille, crêpeille kuin esimerkiksi tuulihatuille. Kokeile myös omenapiiraan täytteenä!
DeliDelin oma pistaasiunelma on nimensä mukaisesti jokaisen pistaasinystävän päiväunelmien täyttymys. Se on pehmeästi levittyvä makea tahna, jonka käytölle on vain mielikuvitus rajana! Kokeile esimerkiksi keksin päällä, letuilla, macaronien täytteenä, juustokakussa tai vain sellaisenaan lusikoituna.
DeliDelin oma valkosipuli-bruschetta on kaikkien valkosipulin ystävien unelmatuote. Se sisältää pilkottua tuoretta valkosipulia maustettuun öljyyn säilöttynä.
Käytä esimerkiksi paahdetun leipäpalan päällä, lihoen tai kalojen lisukkeena tai maustamaan erilaisia ruokia.
DeliDelin kaprikset on säilötty merisuolaan eikä säilöntäliemeen, mikä säilyttää niiden ainutlaatuisen maun paremmin. Liota kapriksia ennen käyttöä muutaman minuuttia, ja saat niiden herkulliset ja monipuoliset aromit esiin.
Ankan kivipiira eli lihasmaha on ranskalaisen keittiön yksi Suomessa vähemmän tunnetuista raaka-aineista. Kulinaristeille ankan kivipiira on kuitenkin varmasti tuttu tuote. Tarjoile jäähtyneet kivipiiran viipaleet esimerkiksi salaatin tai sarlandilaisittain valmistettujen perunoiden kanssa eli hanhenrasvassa paistettujen perunoiden kera!
La Maison Godardin Enchaud-nyhtöpossu on perinteisen reseptin mukaan valmistettua pitkään haudutettua porsaanfileettä. Liha on maustettu lisäksi valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Tämä nyhtöpossu on parhaimmillaan kylmänä ja helpoin leikata suoraan jääkaapista otettuna.
Voimakkuus: 8/12
Aromit: vaniljainen ja puumainen
Nämä Karibianmeren saarten tulivuorten rinteiltä kerättävät kahvipavut tuottavat monitahoisen ja hienovaraisen kahvielämyksen. Kyseessä on pure origine- eli single origin -kahvi, joka on valmistettu arabica-pavuista. Kahvi viljellään luomutuotantona sekä vastuullisesti Reilun kaupan kriteerejä noudattaen. Voimakkaassa ja intensiivisessä maussa on vaniljaisia ja puumaisia aromeja.
Voimakkuus: 12/12
Aromit: suklaa ja mausteet
Lobodis’n aromaattinen, täyteläinen ja intensiivinen Sumatra Mandheling -kahvi viljellään ainutlaatuisessa ympäristössä pohjoisessa Acehin maakunnassa Sumatran saarella Indonesiassa. Tämä pure origine- eli single origin -kahvi on valmistettu luomuviljellyistä arabica-pavuista. Hallitsevina aromeina tummapaahtoisessa kahvissa voi havaita tumman suklaan sekä täyteläiset mausteet. Tässä on kokeilemisen arvoinen, erityisen poikkeuksellinen kahvi!
Italialaisen D. Barberon Noccioletta-hasselpähkinäsuklaalevy sisältää yli puolet aitoja piemontelaisia hasselpähkinöitä. Sen pähkinäpitoisuus on 55 %, ja kaakaota suklaa sisältää väh. 30 %. Suklaassa ei käytetä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita eikä kasviöljyjä tai palmuöljyä. Tässä suklaassa pääsevät hasselpähkinät todella oikeuksiinsa!
Etelä-Ranskan viikunoilla maustettu viinietikka on raikas kastike ja maustaja niin erilaisille salaateille, hanhenmaksalle kuin ankankoiville. Yhdistelmä etikan hapokkuutta ja viikunan aromikasta makeutta luo erittäin hyvin yhteen toimivan makuparin. Viikunaviinietikka sisältää jopa 40 % viikunaa.