DeliDelin kauppa

335 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
  • luomukasvisraviolit toscanan kastikkeella 365g min
    4,20

    Kasvisraviolit toscanalaisella kastikkeella, luomu 365 g

  • luomu kasvis korma kookosmaidolla 350g min
    6,20

    Ranskalaisen Prosainin kasviskorman reseptiin on haettu inspiraatiota pohjoisintialaisesta keittiöstä. Se on valmistettu kokonaan luomutuotetuista ja Reilu kauppa -sertifioiduista raaka-aineista. Maistuvat kasvikset ovat saaneet kumppanikseen pehmeän ja samettisen kookoskastikkeen, jonka kruunaa aromikas ja huolella tehty maustesekoitus. Maista ja ylläty!

  • luomunauta panang curry punaisen chilin ja kookosmaidon kera 350g min
    6,90

    Ranskalaisen Prosainin Panang curry vie sinut luomumakumatkalle Thaimaahan. Puhtaista ja reilusti tuotetuista raaka-aineista valmistettu panang curry naudanlihalla on valmis vain lämmitettäväksi ja nautittavaksi. Prosainin raikkaat ja herkulliset maut yllättävät sinut varmasti!

  • 3111900350878 muesli croustillant superfruits cranberry grenade cassis 400g face min min
    6,90

    Favrichonin crunchy mysli on maustettu todellisilla supermarjoilla eli karpalolla, granaattiomenan siemenillä ja mustaviinimarjoilla. Siinä käytetty vilja on luomuviljeltyä täysjyväviljaa, joka on maustettu karpalomehulla. Tämä luomumysli on mitä terveellisin aamunaloitus ja antaa terveellisen lähdön päivään kuin päivään.

  • 44,00

    Olives Arnaud’n timjamilla maustetut kivettömät tummat oliivit on säilötty auringonkukkaöljyyn ja maustettu timjamilla. Ne ovat vähäsuolaisia ja sopivat moneen aina ruoanlaistosta sellaisenaan naposteltaviksi.

  • 44,00

    Provencen yrteillä maustetut vihreät oliivit ovat täydellinen tarjottava niin aperitiivin kanssa kuin esimerkiksi salaatissa, pizzassa tai missä tahansa ruoassa. Säilönnässä on käytetty vain puhtaita raaka-aineita ja parhaimpia oliiveja. Kokeile ja ihastu!

  • spaghetti 1kg
    5,95

    Italian ehkä tunnetuin pastalaji eli spagetti maistuu kaikille vauvasta vaariin. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa aidon italialaisen spagettinsa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 8 minuuttia.

  • 84408 thai riisi 2kg min
    9,85

    Lotus-perheeseen kuuluva luomu-thai-riisi eli jasmiiniriisi saa tunnistettavan arominsa alueelta, jossa se kasvatetaan. Riisi viljellään luomuna Koillis-Thaimaassa, mikä takaa sille parhaan mahdollisen laadun Hom Mali -riiseistä eli jasmiiniriiseistä.

  • 84407 couscous min
    6,20

    Ranskalaisen Le Renardin Couscous fin on karkeusasteeltaan hienojakoista kuskusta. Se on aitoa perinteistä kuskusta, joka on valmistettu korkealaatuisesta durumvehnästä. Valmistat siitä herkulliset lisukkeet, tabboulehit sekä muut ruokalajit.

  • 84406 halva pistaasi min
    6,90

    Halva on perinteinen välimerellinen herkku, joka valmistetaan tahinista eli seesamitahnasta. Ranskalaisen Samian pistaasilla maustettu halva on valmistettu perinteiseen tapaan ilman keinotekoisia aineita.

  • 84405 halva vanilja min
    6,90

    Halva on perinteinen välimerellinen herkku, joka valmistetaan tahinista eli seesamitahnasta. Ranskalaisen Samian vaniljalla maustettu halva on valmistettu perinteiseen tapaan ilman keinotekoisia aineita. Vanilja tuo siihen herkullisen pehmeän aromin.

  • kirsikat siirapissa 320g
    7,50

    Mariangela Prunotton luumut sokeriliemessä on herkullinen hedelmäsäilyke, joka sisältää Piemonten hedelmätarhoissa kasvatettuja herkullisia luumuja sekä kevyen sokeriliemen. Liemi on valmistettu ainoastaan vedestä ja ruokosokerista. Mitään muuta ei tarvita säilömään juuri oikeaan aikaan poimittujen luumujen herkulliset aromit ja pehmeä koostumus.

  • ziti pasta 500g min
    6,50

    Ziti on Napolin alueelta kotoisin oleva tyypillinen pastalaji. Se valmistetaan italialaisesta durum-vehnästä perinteisin artesaanimenetelmin. Ziti-pasta on valmistettu nk. ”bronze-drawn”-menetelmällä, jossa pasta puristetaan muotoonsa normaalia nopeammin. Menetelmässä pasta saa sen erityisen, hieman karkeamman rakenteen kuin yleensä ja se kuivataan matalassa lämpötilassa. Karkeuden ansiosta pasta kuitenkin imaisee itseensä enemmän kastikkeen makuja. Ziti-pasta sopii erityisen hyvin täyteläisiin uunipastoihin. Se voidaan myös tarjoilla runsaan kastikkeen kera sellaisenaan keitettynä. Ziti-pastan putkilot pilkotaan yleensä pienemmiksi ennen keittoa.

  • anelli pasta 500g min
    5,75

    Anelli-pasta on nimensä mukaan renkaan muotoista pastaa, joka on peräisin Sisiliasta. Anelli-pasta on valmistettu italialaisesta durum-vehnästä perinteisin artesaanimenetelmin. Anelli-pasta on valmistettu nk. ”bronze-drawn”-menetelmällä, jossa pasta puristetaan muotoonsa normaalia nopeammin. Menetelmässä pasta saa sen erityisen, hieman karkeamman rakenteen kuin yleensä ja se kuivataan matalassa lämpötilassa. Karkeuden ansiosta pasta kuitenkin imaisee itseensä enemmän kastikkeen makuja. Muotonsa ansiosta Anelli-pasta sopii erinomaisesti uunipastoihin sekä keittoihin ja liemiin.

  • grissini oliivioljyleipatikku 180g min
    5,00

    Espanjalaisen Finca la Barcan grissini-leipätikut on valmistettu perinteisellä tavalla korkealaatuista oliiviöljyä käyttäen. Tikuissa maistuvat puhtaat raaka-aineet, ja ne ovat ihanan rapea herkku dippailuun ja naposteluun.