Perustajansa nimeä kantavan suklaatalon Chaponin Élégance-konvehtirasia sisältää 12 erilaista käsin tehtyä konvehtia. Konvehtien joukosta löytyy mm. tumma suklaa -ganache, piemontelaisista hasselpähkinöistä valmistettu praliini, mustaherukka-ganache sekä manteli-hasselpähkinäpraliini. Konvehdit valmistetaan puhtaista raaka-aineista ja käsityönä niiden kaikissa vaiheissa.
Chaponin käyttövalmis kaakaojauhe kutkuttelee makuhermoja sen aidon kaakaon maulla. Kaakaojauhe on tehty puhtaista ja aidoista raaka-aineista; kaakaon lisäksi siinä on käytetty ainoastaan maitojauhetta ja Madagaskarin vaniljaa. Keitä veteen tai maitoon ja nauti!
Ranskalaisen Mazet’n hapankirsikka-karvasmantelihillo on suussa sulava, aikuiseen makuun sopiva makuyhdistelmä. Kirsikalle tyypillinen aromi sointuu täydellisesti yhteen karvasmantelin kanssa. Kokeile niin ohukaisilla, pannukakulla, croissantilla, hillovoileivällä tai esimerkiksi jogurtin kanssa.
Häivähdys konjakkia, hyppysellinen curryä ja hummerin oma ainutlaatuinen maku – näin syntyy la belle-iloisen täydellinen hummerikeitto!
Hummerikeiton reseptiä valmisteltiin aikoinaan kaksi vuotta, jotta kaikki herkät aromit pääsisivät varmasti oikeuksiinsa sametinpehmeässä kokonaisuudessa. Kokeile sellaisenaan tai gratiinissa!
Kreikkalaisen Oleosophian Manaki First Harvest -extra virgin oliiviöljy on korkealaatuinen ja useaan kertaan palkittu oliiviöljy. Se on valmistettu lokakuussa ensimmäisinä poimituista Manaki-lajikkeen oliiveista. Öljy on ns. monovarietal-öljy, eli siinä on käytetty ainoastaan yhden lajikkeen oliiveja samalta alueelta.
Manaki First Harvest -oliiviöljy on maultaan mieto ja hyvin hedelmäinen. Siinä on runsaasti vihreitä, ruohomaisia aromeja. Parhaimmillaan se on sellaisenaan esimerkiksi salaatissa, leivän kanssa tai annoksen viimeistelyssä ilman kuumentamista.
Kreikkalainen viinirypälesiirappi on luonnollinen makeuttaja, jolla kreikkalaiset isoäidit makeuttivat ennen leivonnaisiaan pyrkiessään välttämään sokerin tarjoamista lapsenlapsilleen. Kokeile jukurtin tai vaniljajäätelön kanssa tai karamellisoidun pinnan saamiseen grilliruoalle. Tai käytä osana vinaigretteasi.
JemyJemyn täyteläinen tomaattikeitto laadittiin täydellisen koostumuksen löytämiseksi. Ja sellainen löydettiinkin käyttämällä vain parhaita raaka-aineita. Ilman säilöntäaineita.
Nauti sellaisenaan, vaalean leivän, krutonkien tai mozzarellan kera!
Ranskalaiset suklaaosterit saavat nimensä ulkomuodostaan, joka muistuttaa aivan osteria. Chevalier d’Argouges’in Reilun kaupan luomusuklaaostereiden sisältä löytyy herkullinen hasselpähkinätäyte, ja ulkokuori on rapsahtavaa maitosuklaata. Suklaa sisältää 33 % kaakaota. Osterit valmistetaan käsityönä vain parhaista raaka-aineista.
Kreikkalaisen Greenolian Classic-oliiviöljy on extra virgin -öljy, jolla on poikkeuksellisen matala happopitoisuus (<0,4). Sen maku on hieman pistävä, vihreä ja hedelmäinen. Lisäksi mausta voi aistia Koroneiki-lajikkeelle tunnusomaisen aromin. Ruuanlaittoon öljy tuo raikkaan ja ainutlaatuisen säväyksen.
Kreikkalainen Premium ekstra-neitsytoliiviöljy 100 ml on poikkeuksellisen matalalla happamuudella (<0,4) ekstra-neitsytoliiviöljy, jolla on poikkeukselliset fysikaalis-kemialliset ominaisuudet. Se tarjoaa uudenlaisen makuelämyksen, joka on täynnä aromia ja makua.
Piparimarenki on Biscuiterie du Quercyn DeliDelille valmistama erikoisuus, joka on saatavilla kaupastamme ainoastaan joulunaikaan. Nämä piparkakkumausteella maustetut marengit ovat sisältä ihanan pehmeitä ja sitkoisia ja ulkoa sopivan rapeita. Tarjoa sellaisenaan tai kokeile jonkin jouluisen jälkiruoan pohjana!
Italialaisen Galantinon sitruunalla maustettu oliiviöljy on valmistettu ainoastaan luonnollisista, tuoreista ja korkea-laatuisista raaka-aineista. Extra virgin -oliiviöljyn lisäksi öljy sisältää ainoastaan tuoretta sitruunaa.
Öljy on pullotettu aitoon käsin koristeltuun keraamiseen kannuun, joka tuo hurmaavan välimerellisen tuulahduksen keittiöön kuin keittiöön.
Sitruunalla maustettu oliiviöljy sopii erityisesti kalalle, äyriäisille, keittoihin, salaatteihin, kasviksille, vaaleille lihoille, carpacciolle ja bresaolan viimeistelyyn.
Italialaisen Galantinon basilikalla maustettu oliiviöljy on valmistettu ainoastaan luonnollisista, tuoreista ja korkea-laatuisista raaka-aineista. Extra virgin -oliiviöljyn lisäksi öljy sisältää ainoastaan tuoretta basilikaa.
Basilikalla maustettu oliiviöljy sopii loistavasti majoneeseihin ja muihin kylmiin kastikkeisiin. Kokeile myös kermaisissa risotoissa ja pizzan päällä, pastassa, caprese-salaatissa, buffalo-mozzarellan kanssa ja bruschetalla.
Italialaisen Galantinon chilillä maustettu oliiviöljy on valmistettu ainoastaan luonnollisista, tuoreista ja korkea-laatuisista raaka-aineista. Extra virgin -oliiviöljyn lisäksi öljy sisältää ainoastaan chilipaprikaa.
Öljy on pullotettu aitoon käsin koristeltuun keraamiseen kannuun, joka tuo hurmaavan välimerellisen tuulahduksen keittiöön kuin keittiöön.
Kokeile erityisesti linssi- tai papukeittoihin, voimakkaan makuisiin ruokiin sekä all’arrabbiata- ja all’amatriciana-kastikkeisiin. Unohtamatta diavola-pizzaa!
Italialaisen Galantinon valkosipulilla maustettu oliiviöljy on valmistettu ainoastaan luonnollisista, tuoreista ja korkea-laatuisista raaka-aineista. Extra virgin -oliiviöljyn lisäksi öljy sisältää ainoastaan tuoretta valkosipulia.
Öljy on pullotettu aitoon käsin koristeltuun keraamiseen kannuun, joka tuo hurmaavan välimerellisen tuulahduksen keittiöön kuin keittiöön.
Kokeile erityisesti keittojen, kastikkeiden, lihojen, kasvisten tai bruschetan maustajana. Se on myös täydellinen viimeistelijä pastan tai pizzan päälle.
Italialaisen Galantinon chilillä maustettu oliiviöljy on valmistettu ainoastaan luonnollisista, tuoreista ja korkea-laatuisista raaka-aineista. Extra virgin -oliiviöljyn lisäksi öljy sisältää ainoastaan chilipaprikaa.
Kokeile erityisesti linssi- tai papukeittoihin, voimakkaan makuisiin ruokiin sekä all’arrabbiata- ja all’amatriciana-kastikkeisiin. Unohtamatta diavola-pizzaa!
Italialaisen Galantinon sitruunalla maustettu oliiviöljy on valmistettu ainoastaan luonnollisista, tuoreista ja korkea-laatuisista raaka-aineista. Extra virgin -oliiviöljyn lisäksi öljy sisältää ainoastaan tuoretta sitruunaa.
Öljy sopii erityisesti kalalle, äyriäisille, keittoihin, salaatteihin, kasviksille, vaaleille lihoille, carpacciolle ja bresaolan viimeistelyyn.
Italialainen ruusunmarjahillo on täydellinen kumppani monelle eri juustolle. Se valmistetaan vain aidoista ruusunmarjoista ja ruokosokerista, jolloin saadaan täysin luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu hillo piemontelaiseen tapaan. Sataan grammaan hilloa tarvitaan 170 g ruusunmarjaa, jotka keitetään herkulliseksi hilloksi.
Ruusunmarjahillo sopii erityisesti pecorinon, lehmänmaitojuustojen, parmesaanin tai sinihomejuustojen kanssa. Kokeile myös voidellun vaalean leivän päällä!