Pohjois-Afrikan keittiöistä alkujaan lähtöisin oleva harissa on tulinen ja mausteinen tahna, joka tuo lämpöä moneen eri ruokaan. Le Phare du Cap Bonin harissa on valmistettu perinteisellä reseptillä aidoista raaka-aineista. Avattu tuubi tulisi säilyttää jääkaapissa ja käyttää 30 päivän kuluessa.
Aito dijoninsinappi tuubissa 100 g
Burgundin sydämestä löytyy dijoninsinapin kuningattaren, Reine de Dijonin, perinteitä vaalivat tuotantotilat. Siellä valmistetaan alueen suurimman kaupungin, Dijonin, mukaan nimettyä maailmankuulua sinappia. Tämä vain puhtaista raaka-aineista valmistettu voimakkaanmakuinen klassikko on pakattu helposti käytettävään tuubiin.
Dijoninsinapissa käytetyt sinapinsiemenet on viljelty lähellä Burgundissa, ja sinapissa ei ole lainkaan keinotekoisia aromeja, väriaineita, lisä- tai säilöntäaineita.
Papillons-perhospasta 500 g
Papillons-perhospasta on durumjauhoista valmistettu värikäs pastasekoitus. Eriväriset ”perhoset” saavat sävynsä pinaatista, punajuuresta, kurkumasta, peperoncino-chilistä sekä mustekalan musteesta. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa pastansa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana terveellistä vehnänalkiota. Keittoaika 8 minuuttia.
Fusilli-täysjyväpasta 500 g
Morellin pastatehtaan täysjyväfusilli on terveellinen ja herkullinen pasta, joka sopii erityisen hyvin maistuvien erilaisten kastikkeiden kanssa. Täysjyväfusilli imee itseensä hyvin kastiketta, minkä takia pastasta tulee entistäkin maistuvampaa. Se sopii hyvin ruokalajeihin, joissa pastan halutaan säilyttävän muotonsa. Kokeile esimerkiksi erilaisissa uunipastoissa! Keittoaika 8 minuuttia.
Vihreä kevätsalaatti
Pili Pili -oliiviöljy pizzalle, La Maison Alziari 200 ml
Mitä olisikaan pizza diavola, paholaisen pizza, ilman viimeistelevää chiliöljyä! La Maison Alziarin Pili Pili -oliiviöljy on täydellinen sekoitus chiliä ja mausteita viimeistelemään pizzasi tai grilliruokasi.
Alziari – Tryffeliöljy 100ml
La Maison Alziarin tryffeliöljyllä maustat helposti niin pastat, risotot kuin munakokkelin. Tämä aidolla tryffelillä maustettu oliiviöljy sopii yhteen myös erityisen hyvin parmesaanin kanssa. Öljyssä on käytetty ainoastaan puhtaita ja parhaimpia raaka-aineita.
Hummeririsotto
Provencelainen risotto
Savu-sipulirisotto
4:lle tarvitset 4 dl Veneria carnaroli risottoriisiä 10g voita 1,5 dl kuohukermaa 1 prk DeliDelin sipulipestoa 2 tl pyökkisavustettua merisuolaa Salt Odyssey 2 tl DeliDelin valkoviinietikkaa 4 rkl […]