Kieli
harissa 70g

Harissa – tunisialainen, tulinen tahna tuubissa 70g

Pohjois-Afrikan keittiöistä alkujaan lähtöisin oleva harissa on tulinen ja mausteinen tahna, joka tuo lämpöä moneen eri ruokaan. Le Phare du Cap Bonin harissa on valmistettu perinteisellä reseptillä aidoista raaka-aineista. Avattu tuubi tulisi säilyttää jääkaapissa ja käyttää 30 päivän kuluessa.

aito dijon sinappi tuubissa 100g

Aito dijoninsinappi tuubissa 100 g

Burgundin sydämestä löytyy dijoninsinapin kuningattaren, Reine de Dijonin, perinteitä vaalivat tuotantotilat. Siellä valmistetaan alueen suurimman kaupungin, Dijonin, mukaan nimettyä maailmankuulua sinappia. Tämä vain puhtaista raaka-aineista valmistettu voimakkaanmakuinen klassikko on pakattu helposti käytettävään tuubiin.
Dijoninsinapissa käytetyt sinapinsiemenet on viljelty lähellä Burgundissa, ja sinapissa ei ole lainkaan keinotekoisia aromeja, väriaineita, lisä- tai säilöntäaineita.

perhospasta 500g

Papillons-perhospasta 500 g

Papillons-perhospasta on durumjauhoista valmistettu värikäs pastasekoitus. Eriväriset ”perhoset” saavat sävynsä pinaatista, punajuuresta, kurkumasta, peperoncino-chilistä sekä mustekalan musteesta. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa pastansa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana terveellistä vehnänalkiota. Keittoaika 8 minuuttia.

fussilli 500g

Fusilli-täysjyväpasta 500 g

Morellin pastatehtaan täysjyväfusilli on terveellinen ja herkullinen pasta, joka sopii erityisen hyvin maistuvien erilaisten kastikkeiden kanssa. Täysjyväfusilli imee itseensä hyvin kastiketta, minkä takia pastasta tulee entistäkin maistuvampaa. Se sopii hyvin ruokalajeihin, joissa pastan halutaan säilyttävän muotonsa. Kokeile esimerkiksi erilaisissa uunipastoissa! Keittoaika 8 minuuttia.

vihreä kevätsalaatti

Vihreä kevätsalaatti

4:lle tarvitset 1 rasia tulista silmusalaattia 2 avokaadoa 1 dl keltaisia kirsikkatomaatteja 2 vartta kevätsipulia 1 dl pinaatinlehtiä 2 rkl suolattuja manteleita Loraus Alziarin oliiviöljyä Loraus Bonissiman tummaa [...]
alziari ekstra pizza oljy 200ml min

Pili Pili -oliiviöljy pizzalle, La Maison Alziari 200 ml

Mitä olisikaan pizza diavola, paholaisen pizza, ilman viimeistelevää chiliöljyä! La Maison Alziarin Pili Pili -oliiviöljy on täydellinen sekoitus chiliä ja mausteita viimeistelemään pizzasi tai grilliruokasi.

alziari tryffeli oliiviöljy 100ml

Alziari – Tryffeliöljy 100ml

La Maison Alziarin tryffeliöljyllä maustat helposti niin pastat, risotot kuin munakokkelin. Tämä aidolla tryffelillä maustettu oliiviöljy sopii yhteen myös erityisen hyvin parmesaanin kanssa. Öljyssä on käytetty ainoastaan puhtaita ja parhaimpia raaka-aineita.

Risottowithlobsteronplate

Hummeririsotto

6:lle tarvitset 1/2 fenkoli 500g risottoriisia 2 salottisipulia 1 porkkana 2 tl kreikkalaista yrttimerisuolaa tilliä 1 sitruuna 1 dl kuivaa valkoviiniä 5 rkl Cauvinin viinirypäleensiemenöljyä 1 prk Belle [...]
provencelainen risotto

Provencelainen risotto

6:lle tarvitset Risotto: 2 salottisipulia 2 rkl valkoviinietikkaa 2 dl kuivaa valkoviiniä 200g purjon valkoinen osa 500g veneria carnaroli risottoriisiä 3-4 kpl DeliDelin sardellifilettä 2 rkl DeliDelin suolakapriksia [...]
risotto ohje

Savu-sipulirisotto

4:lle tarvitset 4 dl Veneria carnaroli risottoriisiä 10g voita 1,5 dl kuohukermaa 1 prk DeliDelin sipulipestoa 2 tl pyökkisavustettua merisuolaa Salt Odyssey 2 tl DeliDelin valkoviinietikkaa 4 rkl […]