DeliDelin kauppa
401 -tuotteet
-
4,95
Ranskan Agenin alue on kuuluisa luumuistaan, joita on kasvatettu alueella jo satojen vuosien ajan. Alueella kasvatetaan Ente-lajiketta, joka tunnetaan makeasta maustaan, suuresta koostaan ja pehmeästä koostumuksestaan – kaikki täydellisiä ominaisuuksia kuivatuille luumuille. Kuivatut luumut ovat herkullisia ja terveellisiä sellaisenaan naposteltavaksi tai käytettynä leivonnassa ja ruoanlaitossa.
-
6,20
Yksi suosituimmista pastalajeista on monikäyttöinen penne, joka sopii erityisesti käytettäväksi sellaisten kastikkeiden kanssa, jotka eivät jää kiinni pastaan. Morellin artesaani-penne-pasta on valmistettu toscanalaisesta durum-vehnästä ja valmistettu nk. ”bronze-drawn”-menetelmällä, jossa pasta puristetaan muotoonsa normaalia nopeammin. Menetelmässä pasta saa sen erityisen, hieman karkeamman rakenteen kuin yleensä ja se kuivataan matalassa lämpötilassa.
-
7,20
Toscanalaisen Morellin täysjyväspelttispagetti valmistetaan ikivanhasta italialaisesta vehnän alkumuodosta, kuitupitoisesta speltistä. Spagetissa käytetty speltti on 100 % italialaista luomuspelttiä. Spagetti valmistetaan perinteisellä artesaani-menetelmällä. Täysjyväspelttispagetti pääsee oikeuksiinsa hyvin yksinkertaisella lisukkeella, kuten tomaatilla tai öljyllä höystettynä. Kokeile myös liha- tai kala-pohjaisten kastikkeiden kanssa ilman tomaattia!
-
5,80
Gigli on tyypillinen toscanalainen pastalaji, joka valmistetaan toscanalaisesta durum-vehnästä perinteiseen artesaanitapaan. Gigli-pasta on valmistettu nk. ”bronze-drawn”-menetelmällä, jossa pasta puristetaan muotoonsa normaalia nopeammin. Menetelmässä pasta saa sen erityisen, hieman karkeamman rakenteen kuin yleensä ja se kuivataan matalassa lämpötilassa. Karkeuden ansiosta pasta kuitenkin imaisee itseensä enemmän kastikkeen makuja. Gigli-pastan keittoaika on vain 4 minuuttia, ja se sopiikin erityisen hyvin nopeasti valmistettaviin kasvis- tai lihapohjaisiin annoksiin.
-
6,20Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Busiate-pasta on ohuita nauhapastan pätkiä,, jotka on rullattu spiraalimaiseen muotoon erityisellä koneella. Busiate, kuten käsintehty pasta, on hyvin huokoista, minkä ansiosta kastikkeiden maut imeytyvät siihen erityisen hyvin. Busiate-pastaa on myös helppo esikypsentää, sillä se ei muutu ylikypsäksi eikä tartu toisiinsa edes kattilaan jätettynä. Busiate-pasta sopii erityisen hyvin tarjottavaksi peston tai merenelävien kera.
-
44,50
Herkkukori sisältä seuraavat tuotteet:
KORI – juutti 100% natural suorakaide
Modenan Balsamico 250ml
Viikuna & saksanpähkinähillo 125g
Luomu ja reilun kaupan tumma suklaalevy 72% 100g
Luomu tomaattimurska 340g
Kreikkalainen Classic oliiviöljy 100ml
Savustettu paprikajauhe – sweet 70g
Kapris suolassa 140g
*Mikäli joku tuote on loppunut varastosta, voimme vaihtaa sen toiseen vastavaan. -
10,50
hevalier d’Argouges’in Café Gourmand -suklaalajitelma sisältää valikoiman herkullisia maustettuja suklaita. Ne ovat Reilun kaupan suklaata sekä puhdasta luomutuotantoa. Suklaalajitelman nimi viittaa suosittuun ranskalaiseen jälkiruokaan, jossa samalle lautaselle on kerätty pieniä maistiaisia ravintolan useammasta jälkiruokavaihtoehdosta. Café Gourmand -suklaalajitelma onkin täydellinen kumppani kahvikupillisen oheen tarjottavaksi!
-
7,85Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Voimakkuus: 6/12
Aromit: hunaja ja kuivatut hedelmät
Lobodis’n kofeiiniton luomukahvi on luontaisesti kofeiiniton kahvi, jonka valmistuksessa ei ole käytetty liuotteita tai muita kemiallisia aineita. Maultaan kahvi on keskivahva, ja mukana on pientä vivahteikkuutta. Sekoituksen arabica-kahvipavut on viljelty Latinalaisessa Amerikassa luomutuotantona sekä vastuullisesti Reilun kaupan kriteerejä noudattaen. -
5,90
Alioli -kastike, joka on valmistettu Finca La Barcan savustetulla oliiviöljyllä. Öljyn savuisen tuoksun ja maun sekä erityisen valkosipulin ansiosta tämä kastike on välttämätön keittiössäsi. Voit käyttää sitä lihan, voileipien, äyriäisten kanssa …
Gluteeniton.
Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa poissa suorasta valosta. Avaamisen jälkeen säilytä jääkaapissa ja käytä seitsemän päivän kuluessa. -
8,50
La Ponoten Du Puy -linssit ovat Keski-Ranskassa, 1 100 metrin korkeudessa viljeltäviä vihreitä linssejä. Linssien perinteistä viljelyä on harrastettu alueella jo 2000 vuoden ajan. Alueen ilmasto ja maaperäantavat niille niiden ainutlaatuisen aromikkaan maun, hienon koostumuksen ja ohuen kuoren. Herkullisen makunsa lisäksi ne sisältävät runsaasti antioksidantteja, rautaa ja magnesiumia sekä proteiinia ja kuitua.
-
6,70Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Ranskalaisen ProSainin luomugranaattiomenamehu on 100-prosenttista täysmehua, jossa ei ole käytetty lainkaan muita ainesosia. Sen pehmeä maku ja purppuranpunainen väri tekevät siitä todellisen luksusmehun. Se ei sisällä lainkaan lisättyä sokeria, vettä, säilöntäaineita tai väriaineita.
-
7,50
Ranskalaisen ProSainin 5 superfruits -luomutäysmehu on luotu kaikille superhedelmien ja -marjojen ystäville. Siinä yhdistyvät karpalo, granaattiomena, metsämustikka, mustaherukka ja marja-aronia – kaikki superominaisuuksia sisältäviä marjoja tai hedelmiä. Mehu on ihanan hedelmäinen ja kevyen hapokas. Se ei sisällä lainkaan lisättyjä sokereita, vettä, säilöntäaineita tai väriaineita.
-
4,20
Ranskalaisen Prosainin luomumaissi on viljelty Ranskassa perheomisteisella tilalla ja kypsennetty valmistajan tehtaalla Pyreneillä. Maissi poimitaan, kun se on parhaimmillaan, minkä jälkeen se säilötään ainoastaan käyttäen vettä ja hyppysellinen merisuolaa. Tässä on herkullinen ja vastuullisesti tuotettu perustuote jokaiseen ruokakaappiin!