235 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
  • 5,60

    Un des grands classiques de la Conserverie la belle-iloise!

    Yksi la belle-iloisen perinteisistä klassikoista on bretagnelainen kalakeitto. Keittoa täydennetään perinteisesti nokareella rouillea, muutamilla krutongeilla ja ripauksella juustoraastetta. Bon appétit!

  • 8,90

    Ranskalaisen viini- ja oliivituottajan Chateau Virantin viinihyytelö valmistetaan perinteisestä provencelaisesta vin cuit -jälkiruokaviinistä. Kokeile tätä hyvin ranskalaista hyytelöä esimerkiksi hanhenmaksan, vaaleiden lihojen, riistan tai juustojen kanssa. Tai erilaisissa jälkiruoissa ja leivonnaisissa!

  • lehmuksenkukka hunaja 100 g
    3,95

    Lehmuksenkukkahunaja saa aromaattisen ja voimakkaan makunsa lehmuspuiden nektarista, jonka alueen mehiläiset keräävät. Kyseessä on 100-prosenttisesti italialainen lajihunaja Piemonten kukkuloilta. Sen maku on hyvin tunnistettava; saman maun löytää lehmuksenkukkateestä.

  • mintunkukka hunaja 100 g
    3,95

    Kesällä täydessä kukassa kukkiva minttu tarjoaa aromikasta nektariaan lähialueen mehiläisille, jotka tuottavat tämän erityisen ja voimakasaromisen hunajan. Hunajan aromi tekee siitä täydellisen parin teelle ja yrttijuomiin. Se sopii myös loistavasti syventämään makua resepteissä, joissa tarvitaan hunajaa ja tuoretta minttua. Kokeile voimakkaiden, pitkään kypsytettyjen juustojen ja lampaanlihan kanssa!

  • grissotti oliivioljytikku 1
    5,50

    Grissotti oliiviöljytikku
    Terrenostren perinteisten reseptien mukaan leivotut tuotteet tuovat aidon Puglian maun ruokapöytääsi.
    Grissotti-leipätikut on valmistettu kokonaan ilman lisäaineita.
    Laadukas oliiviöljy tuo niihin hienostuneen maun. Ne ovat sellaisenaan maukasta napostelua esimerkiksi viinilasillisen seurana. Niillä saa myös pienen välimerellisen lisän ruokapöytään; ne ovat erinomaisia vaikkapa keittojen kera. Kokeile myös maukkaita antipasteja: kääri tikun ympärille siivu ilmakuivattua kinkkua ja tarjoile esimerkiksi aurinkokuivattujen tomaattien kera.

  • 1341 hanhenrasva 320g
    4,95

    Hanhenrasvalla voit maustaa perinteiset paistetut perunat ainutlaatuisella tavalla. Se on myös tarvittava ainesosa perinteisiin sarlandaisittain valmistettaviin perunoihin, ”pommes de terre sarlandaises”.

  • hanhirillette
    3,58

    La Maison Godardin hanhirillette on korkealaatuinen ja aito ranskalainen hanhenlihasta valmistettu rillette eli levitettävä patee-tyyppinen säilyke. Herkuttele vielä lämpimän paahtoleivän tai maalaisleivän siivun päällä!

  • 8,95

    Häivähdys konjakkia, hyppysellinen curryä ja hummerin oma ainutlaatuinen maku – näin syntyy la belle-iloisen täydellinen hummerikeitto!

    Hummerikeiton reseptiä valmisteltiin aikoinaan kaksi vuotta, jotta kaikki herkät aromit pääsisivät varmasti oikeuksiinsa sametinpehmeässä kokonaisuudessa. Kokeile sellaisenaan tai gratiinissa!

  • karkea vanhanajan dijon luomu sinappi
    2,90

    Ranskalaisen Reine de Dijonin perinteinen karkea luomudijoninsinappi on valmistettu perinteiseen tapaan ilman keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita. Sen kaikki ainesosat ovat luomutuotantoa ja parasta mahdollista laatua. Kokeile sellaisenaan esimerkiksi lihan päällä tai maustamaan salaatinkastikkeet, marinadit tai suolaisten piiraiden täytteet.

  • aito dijon luomu sinappi
    2,90

    Aito Dijon luomusinappi, nyt uudessa pakkauksessa ja ilman lisäaineita.

  • 4,34

    La Maison Godardin armanjakilla maustettu jänispatee on hurmaavan rustiikkinen makuelämys suoraan Ranskan maaseudulta. Armanjakki korostaa sopivasti jäniksenlihan makua, jota löytyy tuotteesta 28 %.

  • couture 75
    49,00

    Ranskalaisen Chateau d’Estoublonin oliiviöljyt ovat todellisia luksusoliiviöljyjä. Ne palkittiin kultamitalilla vuoden 2020 International Olive Oil Competitionissa New Yorkissa, joten niitä voi kiistatta pitää maailman parhaimpina. Couture-pullotettu Béruguette-ekstraneitsytoliiviöljy on tyylikäs ja laadukas lahja tinkimättömälle herkkusuulle. Öljy on maultaan pehmeä mutta silti voimakas. Se on myös hyvin vehreä ja ruohoinen aromeiltaan, jopa hieman pippurinen.
    Öljy on tuotettu biodynaamisesti tilalla kasvatetuista omista oliiveista. Béruguette-oliiviöljyä ei kannata käyttää ruoanlaitossa, jolloin siitä lähtevät sen herkulliset aromit. Sen sijaan öljyä kannattaa käyttää sellaisenaan salaateissa, keitoissa, pastan ja risoton päällä tai esimerkiksi yrttiöljyissä.