DeliDelin kauppa

9223372036854775807 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
  • luomu aprikoosihillo min
    4,50

    Lucien Georgelinin luomuaprikoosihillo tuo mieleen Lounais-Ranskan aurinkoiset aprikoositarhat. Hillo on täynnä aitoa aprikoosia, ja turhia säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja ei tarvita. Perinteinen valmistustapa luo hilloon sen ihanan maun ja koostumuksen. Löydä tästä itsellesi uusi suosikkihillosi!

  • paarynahillo williams luomu 320 g min
    4,50

    Williams-päärynöistä valmistettu ja vaniljalla maustettu Lucien Georgelinin päärynähillo on korkealaatuinen luomuhillo vaativillekin herkkusuille. Se valmistetaan vain parhaimmista ja puhtaista raaka-aineista ilman keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita. Tästä pitävät kaikki vauvasta vaariin!

  • sardiineja oliivioljyssa 115g min
    5,90

    Un des grands classiques de la Conserverie la belle-iloise!

    La belle-iloisen yksi suurista klassikoista on sardiinit oliiviöljyssä. Ensiluokkainen ekstra-neitsytoliiviöljy korostaa kalan omaa makua ja saa sardiinien parhaat aromit esiin. Kokeile vaikka salaatissa, suolaisessa piiraassa tai pitsan päällä!

  • trofie pastificio morelli
    6,90

    Trofie-pasta on alun perin kotoisin Pohjois-Italiasta Liguriasta. Sen lyhyt ja kierteinen muoto tekevät siitä täydellisen pastan erilaisille runsaille kastikkeille. Morellin pastatehtaan trofie-pasta valmistetaan laadukkaasta durumvehnäjauhosta, jossa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 15–16 minuuttia

  • Lahjapakkaus jossa 10 erilaista patéeta
    36,00

    La Maison Godardin lahjapakkaus on herkullinen lahja ranskalaista keittiötä arvostavalle. Se on myös helppo hankinta gourmet-illanviettoon, jossa halutaan maistella mahdollisimman montaa erilaista foie gras -pateeta ja muita Lounais-Ranskan tyypillisiä pateita. Tilaa itsellesi tai lahjaksi!

  • ankanmaksa bloc lounais ranska 2 min
    7,50

    La Maison Godardin ankanmaksa-bloc on valmistettu aidosta ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Ankanmaksa-bloc on valmistettu yleensä tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”. Tuotteessa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.

  • hanhenrasva 320g min
    6,50

    Hanhenrasvalla voit maustaa perinteiset paistetut perunat ainutlaatuisella tavalla. Se on myös tarvittava ainesosa perinteisiin sarlandaisittain valmistettaviin perunoihin, ”pommes de terre sarlandaises”.

  • hanhenmaksa kokonainen 125g
    33,30

    Moneen kertaan palkittu Oie du Périgordin kokonainen hanhenmaksa on foie gras -tuotteiden hienointa, mitä on. Kokonainen hanhenmaksa on peräisin aina samasta hanhesta ja käsitelty ainoastaan leikkaamalla ja kypsentämällä purkissaan paineastiassa. Kokonaista hanhenmaksaa leikatessa voi huomata sen hienostuneen, norsunluisen ja hieman vaaleanpunaisen värin. Sen maku on pehmeä sekä hienostunut. Kokonainen hanhenmaksa ainoastaan paranee ajan kuluessa!

  • ankanpata jossa 50 ankanmaksa min
    5,95

    La Maison Godardin perinteinen ankkapatee on korkealaatuinen foie gras -herkku Etelä-Ranskasta. Se sisältää 50 % valmistajan laadukasta ankanmaksa-blocia. Ankkapateessa ei ole käytetty lainkaan keinotekoisia aromeja tai lisä- ja säilöntäaineita.

  • 6,16

    Un des grands classiques de la Conserverie la belle-iloise!

    Yksi la belle-iloisen perinteisistä klassikoista on bretagnelainen kalakeitto. Keittoa täydennetään perinteisesti nokareella rouillea, muutamilla krutongeilla ja ripauksella juustoraastetta. Bon appétit!

  • 3,90

    Aromaattinen ja sametinpehmeä tonnikalamousse

    Basilikalla maustettu tonnikalamousse on suutuntumaltaan sametinpehmeä ja maultaan ihanan aromaattinen. Valmis tonnikalamousse sopii niin suolaisiin suupaloihin kuin esimerkiksi patongin täytteeksi!

  • tonnikala oliivi kapris
    3,90

    Maukas ja sellaisenaan valmis suolainen suupala

    Oliivilla ja kapriksella maustettu tonnikalatahna on herkullinen valmistahna esimerkiksi leivän päällä syötynä tai perunoiden kanssa. Provencen yrtit ja oliiviöljy luovat tahnaan välimerellisen makumaailman. Kokeile myös vaikka pastan kanssa!

  • kastanjapurae min
    5,25

    Ranskalaisen kastanjoihin erikoistuneen Clément Faugier’n kastanjasose on perinteinen, makeuttamaton pelkistä kastanjoista ja vedestä soseutettu pyree. Se sopii sellaisenaan erilaisten liha- ja siipikarjaruokien lisukkeeksi sekä leivontaan

  • luomu maissipasta
    6,80

    Toscanalaisen Morellin pastatehtaan maissipasta on luonnostaan gluteenitonta linguine-pastaa. Pastassa käytetty maissi on lisäksi puhdasta luomutuotantoa. Keittoaika 7–9 minuuttia.

  • viinirypaleensiemenoljy min
    7,90

    Viinirypäleensiemenöljy kestää hyvin korkeita lämpötiloja, joten se on mitä parhain öljy paistamiseen. Ranskalaisen Huilerie Cauvinin viinirypäleensiemenöljy sisältää paljon hyviä rasvahappoja, ja siksi se on luonnollinen osa terveellistä ruokavaliota.